Välkommen till PwC i Stockholm!

Välkommen till PwC i Stockholm

Hör av dig till oss i Stockholm

På PwC i Stockholm får du hjälp med revision samt skatte- och affärsrådgivning. Du får bland annat tillgång till ett digitaliserat arbetssätt inom revision, strategisk rådgivning om komplexa utmaningar och förändringsprocesser, rådgivning i samband med förvärv och andra företagstransaktioner, rådgivning kring strategier, riskhantering, regelefterlevnad, inhemsk och internationell företagsbeskattning, indirekt skatt, internprissättning, beskattning av ägarledda företag och dess ägare samt avtals- och bolagsrätt.

Vanliga frågor från företag och organisationer är:
Hur förvaltar jag mitt kapital? Vi har anställda utomlands - hur ska de beskattas? Hur säkerställer jag ett generationsskifte? Hur effektiviserar vi vårt styrelsearbete? Är mitt företag skyddat mot cyberattacker? Vi funderar på att förvärva ett bolag - vad bör vi tänka på? Hur förhåller vi oss till K2 och K3? Hur kan en revisor och rådgivare i Stockholm skapa trygghet för mig och min verksamhet?

PwC Sverige ingår i det globala nätverket PwC. Det ger oss möjlighet att samverka och dela kunskaper och erfarenheter såväl globalt som lokalt i Sverige.

Vi har förmånen att dagligen vara med och utveckla såväl offentlig sektor som internationella koncerner och entreprenörsägda företagsgrupper, både noterade och onoterade, men även med små- och medelstora företag. Kunderna vi möter sitter i ledningsgrupper, är styrelseledamöter, ekonomiansvariga (CFO:s), dataanalytiker (CIO:s), start-ups, företagare och entreprenörer samt ledare inom kommuner, regioner och landsting, statsförvaltning, offentligt ägda bolag och ideella organisationer.

PwC-nätverket, kunderna och verksamheterna vi arbetar med har gett oss vår gedigna erfarenhet, branschkunskap och insikter om näringslivet. Tillsammans värnar vi om ett väl fungerande och hållbart företagsklimat och vi är måna om att våra intressenter och samarbetspartners gör detsamma.  

I regionen har du tillgång till ett stort antal specialister som visar omsorg och strävar efter att göra skillnad för just din verksamhet.

Välkommen att höra av dig till oss - vi hjälper dig att vara nyskapande så att du når dina visioner!
 

Öppettider Stockholm

Måndag-fredag 7.30-17.00

Hitta oss

Besöksadress: Torsgatan 21 (Bonnierhuset)
Postadress: 113 97 Stockholm
Budcentral: PwC, Lastkajen, Lokstallsgatan 1-9, 113 21 Stockholm
Telefon: 010-212 40 00
 

Vill du delta i våra seminarier i Stockholm

Är du intresserad att lära dig mer om olika frågor som rör företagande och entreprenörskap? Läs mer här: www.pwc.se/kalender

Sök jobb på PwC

Är du intresserad av att arbeta på PwC och söker lediga jobb i Stockholm? Se lediga tjänster och läs mer på: www.pwc.se/karriar

Vill du ha hjälp med revision?

Revisionsrådgivning: Om du anlitar en revisor på PwC kan du känna dig trygg att du och din verksamhet följer lagar och regler och du får dessutom en kvalitetsstämpel som är värdefull för dina intressenter.

Vill du ha hjälp med affärsrådgivning?

Affärsutveckling: Vill du få råd om hur du startar upp en verksamhet, får den att växa eller rustar den för framtiden? På PwC finns affärsrådgivare som hjälper dig oavsett vilken fas du befinner dig i.

Vill du ha hjälp med skattefrågor?

Skatterådgivning: En skatterådgivare på PwC kan hjälpa dig med allt från pension och personbeskattning till tull, fastigheter och internationella skattefrågor. Dessutom skapar du ett långsiktigt värde för din verksamhet.

Missa inte

De senaste nyheterna och analyserna i din inbox

Prenumerera på nyhetsbrevet Dialog
 

Information och tips för
dig som driver eget

Läs mer på Företagarbloggen

Vill du bli kontaktad
eller få en offert?

Fyll i formuläret här

Kontakta oss

Johan Rönnkvist

Johan Rönnkvist

Partner, auktoriserad revisor, ideell sektor, PwC Sverige

Tel 0709-29 39 07

Magnus Thorling

Magnus Thorling

Noterade och stora bolag, PwC Sverige

Tel 0709-29 50 14

Henrietta Segenmark

Henrietta Segenmark

Noterade och medelstora bolag, PwC Sverige

Tel 010-213 35 03

Sandra Lindvall

Sandra Lindvall

Revision, PwC Sverige

Tel 010-213 39 97

Följ oss i sociala medier