Välkommen till PwC i Borås!

Välkommen till PwC i Borås

Din lokala rådgivnings- och revisionsbyrå i Borås

Hos oss i Borås får du hjälp med skatte- och affärsrådgivning samt revision. Du får tillgång till specialister på företagande och entreprenörskap som kan hjälpa dig att driva och utveckla din verksamhet i alla faser oavsett om det gäller att starta, växa eller sälja företaget.

Vanliga frågor vi får från företagare och organisationer är: Hur mår mitt företag? Hur kan jag expandera verksamheten? Hur säkerställer jag ett generationsskifte? Hur förvaltar mitt företags kapital? Hur kan styrelsearbetet förbättras? Är mitt företag skyddat mot cyberattacker? Hur kan en rådgivare på PwC hjälpa oss med vår informationssäkerhet?

Vårt dagliga arbete med olika företag och organisationer har gett oss stor erfarenhet och branschkunskap. Vi jobbar med ledningsgrupper, styrelseledamöter, ekonomiansvariga (CFO:s), företagare och entreprenörer i verksamheter i olika storleksklasser.

PwC Sverige ingår i det globala nätverket PwC. Det ger oss insikter om näringslivet globalt såväl som lokalt i Borås. Tillsammans arbetar vi för ett väl fungerande och hållbart samhälle.

Du är välkommen att höra av dig till oss - vi hjälper dig att nå dina visioner!
 

Öppettider Borås

Måndag-fredag 8.00-15.00
Lunchstängt 12.00-13.00

Hitta oss

Besöksadress: Kyrkängsgatan 8, 503 38 Borås
Postadress: Box 274, 501 13 Borås
Telefon: 010-212 55 00
 

Vill du delta i våra seminarier i Borås

Är du intresserad att lära dig mer om olika frågor som rör företagande och entreprenörskap? Läs mer här: www.pwc.se/kalender

Sök jobb på PwC

Är du intresserad av att arbeta på PwC och söker lediga jobb i Borås? Se lediga tjänster och läs mer på:www.pwc.se/karriar

Vill du ha hjälp med revision?

Revisionsrådgivning: Om du anlitar en revisor på PwC kan du känna dig trygg att du och din verksamhet följer lagar och regler och du får dessutom en kvalitetsstämpel som är värdefull för dina intressenter.

Vill du ha hjälp med affärsrådgivning?

Affärsutveckling: Vill du få råd om hur du startar upp en verksamhet, får den att växa eller rustar den för framtiden? På PwC finns affärsrådgivare som hjälper dig oavsett vilken fas du befinner dig i.

Vill du ha hjälp med skattefrågor?

Skatterådgivning: En skatterådgivare på PwC kan hjälpa dig med allt från pension och personbeskattning till tull, fastigheter och internationella skattefrågor. Dessutom skapar du ett långsiktigt värde för din verksamhet.

Missa inte

De senaste nyheterna och analyserna i din inbox

Prenumerera på nyhetsbrevet Dialog

Information och tips för
dig som driver eget

Läs mer på Företagarbloggen

 

Vill du bli kontaktad
eller få en offert?

Fyll i formuläret här

 

Kontakta oss

Caroline Jarneving

Caroline Jarneving

Projektadministratör, PwC Sverige

Tel 0728-80 98 06

Henrik Melin

Henrik Melin

Skatt, PwC Sverige

Tel 010-212 55 74

Följ oss i sociala medier