Cyber Security

Hur säker är din verksamhet?

Informations- och IT-säkerhet – Cyber Security – handlar inte bara om lås, spärrar och brandväggar. Det handlar också om att skapa rätt förutsättningar för din verksamhet och affär i en värld i ständig förändring.

Digitaliseringen medför nya risker

Digitaliseringen skapar nya förutsättningar för verksamheter inom både privat och offentlig sektor. Vi får hela tiden anpassa oss efter nya arbetssätt, spelregler och affärsmodeller. Den digitala transformeringen ger oss oändliga möjligheter, samtidigt som den för med sig nya risker.

Vi hjälper dig att identifiera och hantera de risker du står inför i denna utveckling. Genom ett kombinerat affärs- och säkerhetstänk hittar vi rätt lösningar för dina behov. Det innebär att du kan driva och utveckla din verksamhet med minimerad risk och bevarat förtroende från omvärlden.

Vi kallar det Digital Trust.

 

 

Fest och glam och Leif GW Persson när Säkerhetsgalan fyllde 10 år

När svenska säkerhetseliten samlades på Säkerhetsgalan i Stockholm handlade det mesta om säkerhetsstrategier kring AI, internet, troll, fake news och riksdagsvalet. PwC var självklart på plats och vår cybersäkerhetsexpert Richard Oehme debatterade kring säkerhetsstrategier i digitaliseringens kölvatten. Bland kvällens huvudtalare ingick Leif GW Persson och Marcus Oscarsson, politisk kommentator på TV4.

Under galamiddagen som följde utsågs DN:s Kristoffer Örstadius till Årets Säkerhetsexpert.

 

PwC på Säkerhetsgalan 2018

PwC:s cybersäkerhetsexperter på plats när Säkerhetsgalan fyllde 10 år. Från vänster: Richard Oehme, Catarina Ankre, Mats Kellqvist samt Henrik Rundblom.


Senaste rapporterna och artiklarna kring Cyber security

Kontakta oss

Johan Wiktorin
Director Intelligence Cyber Security, PwC Sverige
Tel 0728-80 90 08
Email

Jakob Bundgaard
Cyber Security Leader & Partner
Tel 0709-29 13 23
Email

Följ oss