Hållbarhet på riktigt #ageranu

I dag måste alla prioritera hållbarhetsfrågorna för att vara relevanta i vårt samhälle. Vi hjälper dig med hållbarhetsrapporteringen, Agenda 2030, TCFD, sustainable finance, antikorruption, CSR, hållbarhetsredovisningar, social hållbarhet med mera.

Tillväxt och lönsamhet med Hållbarhetskollen från PwC!

Med PwC:s Hållbarhetskollen får du en kartläggning av var företaget står i dag och hur du integrerar ett värdeskapande hållbarhetsarbete och nå större tillväxt och ökad lönsamhet. Hållbarhetskollen hjälper dig

Läs mer om Hållbarhetskollen


Hållbarhet fortsatt osynligt i kärnverksamheten. #ageranu

Ny studie undersöker 125 årsredovisningar och hållbarhetsrapporteringar och avslöjar utmaningarna som många bolag har med hållbarhetsrapporteringen. Men det finns ljuspunkter också.

PwC har för tredje året undersökt bolagens hållbarhetsrapportering. Nya studien undersöker 125 årsredovisningar och hållbarhetsrapporteringar för 2019 och avslöjar att många bolag har en bra bit kvar för att möta kraven på den lagstadgade hållbarhetsrapporteringen enligt Årsredovisningslagen (ÅRL).

Läs rapporten här
 

Playback of this video is not currently available

2:13

Hållbarhetsrapportering - studie

Isabelle Hammarström och Karin Juslin, PwC, berättar om studien som tittar på bolagens tillämpning av Årsredovisningslagens (ÅRL) krav för att hållbarhetsrapportera.

PwC:s globala CEO Survey 2020:
Företagsledare om framtiden

Klimat, konjunktur, kompetens. Vilka framtidsfrågor är viktigast enligt företagsledare runt om i världen? Vd-undersökningen CEO Survey har svaren från 1 581 företagsledare i 83 länder.

Klimatfrågorna berör oss alla och självklart även det svenska näringslivet. Vid sidan av den stora utmaning som en klimatomställning innebär för många företag, så finns det även affärsmässiga ljusglimtar. 75 procent av de svenska företagsledarna menar att initiativ inom klimatområdet kan innebära nya möjligheter till att utveckla produkter och tjänster.

 

Senaste artiklarna och rapporterna om hållbar affärsutveckling

Kontakta oss

Karin Juslin

Karin Juslin

Director, PwC Sverige

Tel 0729-95 25 52

Följ oss i sociala medier
Hide