Hållbarhet på riktigt #ageranu

I dag måste företag och organisationer högprioritera hållbarhetsfrågorna för att vara relevanta i vårt samhälle. Vi hjälper dig att lyckas med hållbarhetsfrågor som Agenda 2030, antikorruption, CSR, hållbarhetsredovisning med mera.

Tillväxt och lönsamhet med Hållbarhetskollen från PwC!

Med PwC:s Hållbarhetskollen får du en kartläggning av var företaget står i dag och hur du ska tänka framåt. Integrera ett värdeskapande hållbarhetsarbete och nå större tillväxt och ökad lönsamhet. Hållbarhetskollen hjälper dig.

Läs mer om: Hållbarhetskollen

loading-player

Playback of this video is not currently available

Stora brister i kommunernas hållbarhetsarbete

Rapporten "Bättre kan vi" belyser hur kommunerna lever upp till de ökande förväntningarna kring hållbarhet. 106 kommuner fick besvara frågor kring de tre hållbarhetsdimensionerna (ekonomiska, sociala och miljömässiga) samt hur man arbetar med Agenda 2030. Resultaten är häpnadsväckande.

Läs rapporten här:
Bättre kan vi - en lägesrapport över kommuneras hållbarhetsarbete

 

Bildspel om kommuners brister i sin hållbarhetsutveckling

PwC:s globala CEO Survey 2020:
Företagsledare om framtiden – CEO Survey 2020

Klimat, konjunktur, kompetens. Vilka framtidsfrågor är viktigast enligt företagsledare runt om i världen? Vd-undersökningen CEO Survey har svaren från 1 581 företagsledare i 83 länder.

Klimatkrisen – från rött skynke till grön utveckling

Klimatfrågorna berör oss alla och självklart även det svenska näringslivet. Vid sidan av den stora utmaning som en klimatomställning innebär för många företag, så finns det även affärsmässiga ljusglimtar. 75 procent av de svenska företagsledarna menar att initiativ inom klimatområdet kan innebära nya möjligheter till att utveckla produkter och tjänster.

Läs hela CEO Survey

 

företagsledare om framtiden - CEO Survey 2020

Senaste artiklarna och rapporterna om hållbar affärsutveckling

Kontakta oss

Karin Juslin

Karin Juslin

Senior Manager, PwC Sverige

Tel 0729-95 25 52

Följ oss i sociala medier
Hide