Välkommen till PwC i Jönköping!

Välkommen till PwC i Jönköping

Din lokala rådgivnings- och revisionsbyrå i Jönköping

På PwC i Jönköping får du hjälp med revision samt skatte- och affärsrådgivning. Du får bland annat tillgång till ett digitaliserat arbetssätt inom revision, strategisk rådgivning om komplexa utmaningar och förändringsprocesser, rådgivning i samband med förvärv samt internationell företagsbeskattning.

Vi hjälper dig inom privat såväl som offentlig sektor med dina viktigaste och mest komplexa frågeställningar hela vägen från strategi till genomförande. Oavsett om det gäller att starta, driva eller avveckla verksamheten finns kunniga specialister som tar ansvar för att du får den hjälp du behöver. Med en revisor och rådgivare på PwC skapar du trygghet och förtroende till dina intressenter.

Vanliga frågor vi får från företag och organisationer är: Hur förhåller vi oss till K2 och K3? Hur förvaltar jag mitt kapital? Hur kan jag få koll på inkomstskatt, moms och fastighetsskatt i samband med mitt fastighetsinnehav? Hur säkerställer jag ett generationsskifte? Hur kan styrelsearbetet förbättras? Vi är en ideell organisation - hur rapporterar vi effekten av vårt arbete? Hur upprättar jag en hållbarhetsredovisning?

PwC Sverige ingår i det globala nätverket PwC. Vårt dagliga arbete med olika företag och organisationer, såväl inom offentlig och kommunal sektor som ideell, har gett oss erfarenhet och branschkunskap.

Vi jobbar med ledningsgrupper, styrelseledamöter, ekonomiansvariga (CFO:s), företagare och entreprenörer i verksamheter i olika storleksklasser. Detta ger oss insikter om näringslivet globalt såväl som lokalt i Jönköping. Tillsammans arbetar vi för ett väl fungerande och hållbart samhälle.

Välkommen att höra av dig till oss - vi hjälper dig att skapa värde till din verksamhet!
 

Öppettider Jönköping

Måndag-fredag 8.00-16.00
Lunchstängt 12.00-13.00

Semesterstängt vecka 28-32

Hitta oss

Besöksadress: Lantmätargränd 5, 553 20 Jönköping
Postadress: Box 2043, 550 02 Jönköping
Telefon: 010-212 52 00

Vill du delta i våra seminarier i Jönköping

Är du intresserad att lära dig mer om olika frågor som rör företagande och entreprenörskap? Läs mer här: www.pwc.se/kalender

Sök jobb på PwC

Är du intresserad av att arbeta på PwC och söker lediga jobb i Jönköping? Se lediga tjänster och läs mer på:www.pwc.se/karriar

Vill du ha hjälp med revision?

Revisionsrådgivning: Om du anlitar en revisor på PwC kan du känna dig trygg att du och din verksamhet följer lagar och regler och du får dessutom en kvalitetsstämpel som är värdefull för dina intressenter.

Vill du ha hjälp med affärsrådgivning?

Affärsutveckling: Vill du få råd om hur du startar upp en verksamhet, får den att växa eller rustar den för framtiden? På PwC finns affärsrådgivare som hjälper dig oavsett vilken fas du befinner dig i.

Vill du ha hjälp med skattefrågor?

Skatterådgivning: En skatterådgivare på PwC kan hjälpa dig med allt från pension och personbeskattning till tull, fastigheter och internationella skattefrågor. Dessutom skapar du ett långsiktigt värde för din verksamhet.

Missa inte

De senaste nyheterna och analyserna i din inbox

Prenumerera på nyhetsbrevet Dialog
 

Information och tips för
dig som driver eget

Läs mer på Företagarbloggen

Vill du bli kontaktad
eller få en offert?

Fyll i formuläret här

Kontakta oss

Daniel J. Lützen

Daniel J. Lützen

Revision, PwC Sverige

Tel 010-212 52 38

Jennie Ahlberg

Jennie Ahlberg

Administratör, PwC Sverige

Tel 010-213 15 54

Följ oss i sociala medier