Skip to content Skip to footer
PwC

Visar resultat

Välkommen till PwC i Kista!

Välkommen till PwC i Kista

Kontakta oss på PwC i Kista

Hos oss i Kista får du hjälp med revision samt skatte- och affärsrådgivning. Du får tillgång till specialister på företagande och entreprenörskap som hjälper dig att driva och utveckla din verksamhet i alla faser oavsett om det gäller att starta, expandera eller avveckla.

Vanliga frågor vi får från företagare och organisationer är: Hur mår mitt företag? Kan jag expandera verksamheten? Vi har anställda utomlands - hur ska de beskattas? Hur säkerställer jag ett generationsskifte? Hur förvaltar jag mitt kapital? Har jag rätt bolagsstruktur? Hur drar jag nytta av digitaliseringen? Vilka krav ställs på min verksamhet i och med GDPR? Är mitt företag skyddat mot cyberattacker?

PwC Sverige ingår i det globala nätverket PwC med kontor i 155 länder. Det ger oss insikter om näringslivet globalt såväl som lokalt i Kista. Tillsammans arbetar vi för ett väl fungerande och hållbart samhälle.

Kistakontoret arbetar nära både stora verksamheter och små, från unga entreprenörer i närområdet till väl etablerade stora företag och organisationer. Vårt dagliga arbete med ledningsgrupper, styrelseledamöter, ekonomiansvariga (CFO:s) och entreprenörer, kommuner, regioner och landsting, statsförvaltning, offentligt ägda bolag och ideella organisationer ger oss bred och djup erfarenhet och branschkunskap.

I Storstockholm finns fyra kontor: Kista, Täby, Sickla och Stockholm. I regionen har du tillgång till ett stort antal specialister inom Revision, Tax & Legal, Risk Advisory, Deals och Consulting. Du hittar alla våra tjänster nedan.

Välkommen att höra av dig till oss - vi hjälper dig att nå dina visioner!
 

Öppettider Kista

Måndag-fredag 8.00-16.00
Lunchstängt 11.30-12.30

Kontoret är stängt 24-25 juni samt veckorna 28-32.
Kontakta din revisor för möte övriga tider.

Hitta oss

Besöksadress: Färögatan 33, 164 51 Kista
Postadress: Kista Science Tower, 164 51 Kista
Telefon: 010-212 59 50
 

Vill du delta i våra seminarier i Kista

Är du intresserad att lära dig mer om olika frågor som rör företagande och entreprenörskap? Läs mer här: www.pwc.se/kalendarium

Sök jobb på PwC

Är du intresserad av att arbeta på PwC och söker lediga jobb i Kista? Se lediga tjänster och läs mer på:www.pwc.se/karriar

Vill du ha hjälp med revision?

Revisionsrådgivning: Om du anlitar en revisor på PwC kan du känna dig trygg att du och din verksamhet följer lagar och regler och du får dessutom en kvalitetsstämpel som är värdefull för dina intressenter.

Vill du ha hjälp med affärsrådgivning?

Affärsutveckling: Vill du få råd om hur du startar upp en verksamhet, får den att växa eller rustar den för framtiden? På PwC finns affärsrådgivare som hjälper dig oavsett vilken fas du befinner dig i.

Vill du ha hjälp med skattefrågor?

Skatterådgivning: En skatterådgivare på PwC kan hjälpa dig med allt från pension och personbeskattning till tull, fastigheter och internationella skattefrågor. Dessutom skapar du ett långsiktigt värde för din verksamhet.

Missa inte

De senaste nyheterna och analyserna i din inbox

Prenumerera på nyhetsbrevet Dialog
 

Information och tips för
dig som driver eget

Läs mer på Företagarbloggen

Vill du bli kontaktad
eller få en offert?

Fyll i formuläret här

Kontakta oss

Sandra Lindvall

Sandra Lindvall

Revision, PwC Sverige

Tel 010-213 39 97

Linnea Henningsson

Linnea Henningsson

Administratör, PwC Sverige

Tel 010-212 91 11

Följ oss i sociala medier