Jobba inom Advisory

Arbeta med rådgivning som gör skillnad!

Vill du vara med och utveckla morgondagens företag och organisationer? Vill du bidra till hållbart värdeskapande? Vill du arbeta med härliga kollegor i team och ständigt utveckla dina kompetenser? Varmt välkommen till PwC:s Advisory-verksamhet!

Här på PwC:s Advisory är vi måna om två saker: skapa värde för våra kunder och skapa lust, engagemang och livskvalitet för våra medarbetare. Vi samverkar mellan våra olika specialistkompetenser för att hjälpa på bästa sätt. I många uppdrag samarbetar  du med kollegor från andra delar inom PwC, helt i linje med vår strävan att vara en “community of solvers”! Utvecklingsmöjligheterna är oändliga och det är helt upp dig hur du vill att din resa ska se ut. PwC: Advisory består av fem rådgivningsverksamheter: Consulting, Deals, Risk Advisory, ESG och Legal. Var vill du jobba?

Inom Consulting erbjuder vi strategisk rådgivning till företag och organisationer som står inför spännande utmaningar och förändringsprocesser – från strategi till genomförande. Exempel på tjänster är digital transformation, Customer transformation, Operations Transformation och Experience Consulting.

Inom Corporate Finance-området som tillhör Deals erbjuder vi tjänster kopplade till att köpa eller sälja företag, M&A. Det handlar också om att integrera verksamheter efter att en transaktion är genomförd där olika företagskulturer behöver anpassas till varandra, eller att värdera ett varumärke, se över ett stort fastighetsbestånd eller förbereda en börsintroduktion.

Inom Risk Advisory hjälper vi företag  att inventera och analysera olika typer av risker. Våra rådgivare är specialister inom it- och cybersäkerhet, hållbarhet, internrevision och intern kontroll, revision inom offentlig sektor, kapitalmarknadsfrågor och verksamhetsrådgivning.

Inom ESG arbetar våra team med att hjälpa företag och organisationer med alla ESG-relaterade frågor. Här ingår allt från hållbarhetsrapportering och hållbara finanser till regelverksefterlevnad och ESG-frågor i samband med M&A.

Våra medarbetare inom Legal rådgivning inom affärsjuridik, företags- och fastighetstransaktioner samt avtals- och bolagsrätt. Exempel på tjänster och områden är M&A företagsöverlåtelser, bolagsrätt, kapitalmarknad, fastighetsrätt, arbetsrätt och offentlig sektor.

Hos oss kan du jobba med frågor inom

 • Multinationella – Large Cap

 • Publika företag

 • Finansiella bolag under Finansinspektionens tillsyn

 • Private Equity – riskkapital, Venture Capital och portföljbolag

 • Statlig sektor – departement, myndigheter, affärsverk, bolag

 • Kommunal sektor – kommuner, landsting, stiftelser, kommunala bolag

 • Middle market

 • Entreprenörsledda och privatägda bolag (EPB)

 • Kooperationer

 • Ideell sektor – bostadsrättsföreningar, stiftelser, trossamfund, fackförbund, hjälporganisationer

 • Mindre företag

 • Småföretag och startups

Hitta den perfekta rollen för dig på PwC

Logga in på ditt konto

...eller

Välj utifrån ort

Sök med erfarenhetsnivå

Sök utifrån affärsområde

Kontakta oss

Malin Jakobsson

Malin Jakobsson

Employer Brand Manager, PwC Sverige

Måns Liljenlov

Måns Liljenlov

Employer Brand Manager, PwC Sverige

Följ oss i sociala medier