Välkommen till PwC i Lidköping!

Välkommen till PwC i Lidköping

Din lokala revisions- och rådgivningsbyrå i Lidköping

Hos oss i Lidköping får du hjälp med revision samt skatte- och affärsrådgivning. Vi är specialister på företagande och entreprenörskap och hjälper dig att driva och utveckla din verksamhet - oavsett om det gäller att starta, växa eller avveckla.

Vanliga frågor vi får från företag och organisationer är: Hur mår mitt företag? Hur får jag verksamheten att växa? Vi har anställda utomlands - hur ska de beskattas? Hur säkerställer jag ett generationsskifte? Hur kan styrelsearbetet förbättras? Kan ni hjälpa mig med upphandling av nytt affärssystem? Är mitt företag skyddat mot cyberattacker?  Hur kan en revisor och en rådgivare i Lidköping skapa trygghet och säkerhet i mitt företag?

PwC Sverige ingår i det globala nätverket PwC med kontor i 155 länder. Vårt dagliga arbete med olika företag och organisationer inom såväl offentlig och kommunal sektor som den ideella, har gett oss stor erfarenhet och branschkunskap. Vi jobbar med ledningsgrupper, styrelseledamöter, ekonomiansvariga (CFO:s), företagare och entreprenörer i verksamheter i olika storlekar. Detta ger oss insikter om näringslivet globalt såväl som lokalt i Lidköping. Tillsammans arbetar vi för ett väl fungerande och hållbart samhälle.

Välkommen att höra av dig till oss - vi hjälper dig att nå dina visioner!
 

Öppettider Lidköping

Måndag-torsdag 9.00-15.00
Fredag stängt
Lunchstängt 12.00-13.00

Hitta oss

Besöksadress:  Fiskaregatan 8A, Sibirien 4, 531 30 Lidköping
Postadress: Fabriksgatan 4, 531 30 Lidköping
Telefon: 010-212 54 00
 

Vill du delta i våra seminarier i Lidköping?

Är du intresserad att lära dig mer om olika frågor som rör företagande och entreprenörskap? Läs mer här: www.pwc.se/kalendarium

Sök jobb på PwC

Är du intresserad av att arbeta på PwC och söker lediga jobb i Lidköping? Se lediga tjänster och läs mer på: www.pwc.se/karriar
 

Vill du ha hjälp med revision?

Revisionsrådgivning: Om du anlitar en revisor på PwC kan du känna dig trygg att du och din verksamhet följer lagar och regler och du får dessutom en kvalitetsstämpel som är värdefull för dina intressenter.

Vill du ha hjälp med affärsrådgivning?

Affärsutveckling: Vill du få råd om hur du startar upp en verksamhet, får den att växa eller rustar den för framtiden? På PwC finns affärsrådgivare som hjälper dig oavsett vilken fas du befinner dig i.

Vill du ha hjälp med skattefrågor?

Skatterådgivning: En skatterådgivare på PwC kan hjälpa dig med allt från pension och personbeskattning till tull, fastigheter och internationella skattefrågor. Dessutom skapar du ett långsiktigt värde för din verksamhet.

Missa inte

De senaste nyheterna och analyserna i din inbox

Prenumerera på nyhetsbrevet Dialog
 

Information och tips för
dig som driver eget

Läs mer på Företagarbloggen
 

Vill du bli kontaktad
eller få en offert?

Fyll i formuläret här
 

Kontakta oss

Marina Svensson

Marina Svensson

Revision, PwC Sverige

Tel 010-212 54 08

Johan Ohlsson

Johan Ohlsson

Skatt, PwC Sverige

Tel 010-212 92 09

Lillbeth Gustafsson

Lillbeth Gustafsson

Administratör, PwC Sverige

Tel 010-212 97 05

Kundtjänst

Kundtjänst

Kundtjänst, PwC Sverige

Tel 010-212 50 00

Följ oss i sociala medier