Välkommen till PwC i Malmö!

Välkommen till PwC i Malmö

Foto: Charlotte Carlberg Barg / Clic

Låt oss hjälpa dig i Malmö att nå dina visioner!

Malmökontoret är ett fullservicekontor som lokalt hanterar samtliga de tjänster som PwC i Sverige erbjuder. Vi har stor erfarenhet att arbeta med internationella koncerner och entreprenörsägda företagsgrupper, både noterade och onoterade men även med små och medelstora företag.  Hos oss i Malmö får du hjälp med revision samt skatte- och affärsrådgivning. Du får bland annat tillgång till en modern revision som bygger på ett digitaliserat arbetssätt. Vi har även ett stort antal specialister inom områden såsom, redovisning, skatt, börsintroduktioner, varumärkesstrategier, bolagsstyrning, tillväxtstrategier, cyber security, företagsförvärv, dataanalys, riskanalys och hållbarhetsfrågor.

Vi hjälper dig inom privat såväl som offentlig sektor med dina viktigaste och mest komplexa frågeställningar hela vägen från strategi till genomförande. Oavsett om det gäller att starta, driva eller avveckla verksamheten finns kunniga specialister som tar ansvar för att du får den hjälp du behöver. Med en revisor och rådgivare på PwC skapar du trygghet och förtroende till dina intressenter.

Vanliga frågor från företag och organisationer är: Hur förvaltar jag mitt kapital? Vi har anställda utomlands - hur ska de beskattas? Hur säkerställer jag ett generationsskifte? Hur effektiviserar vi vårt styrelsearbete? Är mitt företag skyddat mot cyberattacker? Hur säkerställer vi att vi följer GDPR? Vi funderar på att förvärva ett bolag - vad bör vi tänka på? Hur förhåller vi oss till K2 och K3?

Kunderna vi möter sitter i ledningsgrupper, är styrelseledamöter, ekonomiansvariga (CFO:s), informationssäkerhetsansvariga, dataanalytiker (CIO:s), start-ups, företagare och entreprenörer samt ledare inom kommuner, regioner och landsting, statsförvaltning, offentligt ägda bolag och ideella organisationer.

Vi värnar om ett väl fungerande och hållbart företagsklimat och vi engagerar oss i samhällsfrågor. Vi har engagemang i bland annat läxhjälp och mentorskap.

I Skåne finns kontor i Malmö, Helsingborg och Kristianstad. I regionen har du tillgång till ett stort antal specialister inom Revision, Tax & Legal, Risk Advisory, Deals och Consulting.

PwC Sverige ingår i det globala nätverket PwC. Det ger oss insikter om det internationella företagsklimatet såväl som det lokala.

PwC-nätverket, kunderna och verksamheterna vi arbetar med har gett oss vår gedigna erfarenhet, branschkunskap och insikter om näringslivet globalt såväl som lokalt i Malmö.

Välkommen att höra av dig till oss - vi hjälper dig att nå dina visioner!
 

Öppettider Malmö

Måndag-fredag 8.00-16.00

Hitta oss

Besöksadress: Anna Lindhs plats 4, 211 19 Malmö
Postnummer: Box 4009, 203 11 Malmö
Telefon: 010-212 70 00
 

Vill du delta i våra seminarier i Malmö

Är du intresserad att lära dig mer om olika frågor som rör företagande och entreprenörskap? Läs mer här: www.pwc.se/kalender

Sök jobb på PwC

Är du intresserad av att arbeta på PwC och söker lediga jobb i Malmö? Se lediga tjänster och läs mer på:www.pwc.se/karriar

Vill du ha hjälp med revision?

Revisionsrådgivning: Om du anlitar en revisor på PwC kan du känna dig trygg att du och din verksamhet följer lagar och regler och du får dessutom en kvalitetsstämpel som är värdefull för dina intressenter.

Vill du ha hjälp med affärsrådgivning?

Affärsutveckling: Vill du få råd om hur du startar upp en verksamhet, får den att växa eller rustar den för framtiden? På PwC finns affärsrådgivare som hjälper dig oavsett vilken fas du befinner dig i.

Vill du ha hjälp med skattefrågor?

Skatterådgivning: En skatterådgivare på PwC kan hjälpa dig med allt från pension och personbeskattning till tull, fastigheter och internationella skattefrågor. Dessutom skapar du ett långsiktigt värde för din verksamhet.

Missa inte

De senaste nyheterna och analyserna i din inbox

Prenumerera på nyhetsbrevet Dialog
 

Information och tips för
dig som driver eget

Läs mer på Företagarbloggen

Vill du bli kontaktad
eller få en offert?

Fyll i formuläret här

Kontakta oss

Cecilia Andrén Dorselius

Cecilia Andrén Dorselius

Partner, Revision, PwC Sverige

Tel 010-212 69 51

Följ oss i sociala medier