Välkommen till PwC i Mora!

Välkommen till PwC i Mora

Din lokala rådgivnings- och revisionsbyrå i Mora

Hos oss i Mora får du hjälp med skatte- och affärsrådgivning samt revision. Vi hjälper såväl företagare som organisationer att driva och utveckla sina verksamheter - oavsett om det gäller att starta, växa eller avveckla.

Vanliga frågor vi får från våra kunder är: Vad kan jag göra för att förbättra lönsamheten i företaget?  Hur förvaltar jag mitt företags kapital? Hur säkerställer jag ett generationsskifte? Hur kan styrelsearbetet förbättras? Vi har anställda utomlands - hur ska de beskattas? Hur drar jag nytta av digitaliseringen? Är mitt företag skyddat mot cyberattacker?

Vårt dagliga arbete med olika företag och organisationer har gett oss stor erfarenhet och branschkunskap. Vi jobbar med ledningsgrupper, styrelseledamöter, ekonomiansvariga (CFO:s), företagare och entreprenörer, kommuner, regioner och landsting, statsförvaltning, offentligt ägda bolag och ideella organisationer.

PwC Sverige ingår i det globala nätverket PwC med kontor i 155 länder. Det ger oss insikter om näringslivet globalt såväl som lokalt i Mora. Tillsammans arbetar vi för ett väl fungerande och hållbart samhälle.

Du är välkommen att höra av dig till oss -  vi hjälper dig att nå dina visioner!
 

Öppettider Mora

Måndag-fredag 8.00-16.00
Lunchstängt 12.00-13.00

Hitta oss

Besöksadress: Fridhemsgatan 9, 792 30 Mora
Postadress: Box 197, 792 23 Mora
Telefon: 010-212 89 00
 

Vill du delta i våra seminarier i Mora

Är du intresserad att lära dig mer om olika frågor som rör företagande och entreprenörskap? Läs mer här: www.pwc.se/kalendarium

Sök jobb på PwC

Är du intresserad av att arbeta på PwC och söker lediga jobb i Mora? Se lediga tjänster och läs mer på: www.pwc.se/karriar

Vill du ha hjälp med revision?

Revisionsrådgivning: Om du anlitar en revisor på PwC kan du känna dig trygg att du och din verksamhet följer lagar och regler och du får dessutom en kvalitetsstämpel som är värdefull för dina intressenter.

Vill du ha hjälp med affärsrådgivning?

Affärsutveckling: Vill du få råd om hur du startar upp en verksamhet, får den att växa eller rustar den för framtiden? På PwC finns affärsrådgivare som hjälper dig oavsett vilken fas du befinner dig i.

Vill du ha hjälp med skattefrågor?

Skatterådgivning: En skatterådgivare på PwC kan hjälpa dig med allt från pension och personbeskattning till tull, fastigheter och internationella skattefrågor. Dessutom skapar du ett långsiktigt värde för din verksamhet.

Missa inte

De senaste nyheterna och analyserna i din inbox

Prenumerera på nyhetsbrevet Dialog
 

Information och tips för
dig som driver eget

Läs mer på Företagarbloggen

Vill du bli kontaktad
eller få en offert?

Fyll i formuläret här

Kontakta oss

Annelie Weinstock

Annelie Weinstock

Administratör, PwC Sverige

Tel 010-212 89 03

Följ oss i sociala medier