Välkommen till PwC i Örebro!

Välkommen till PwC i Örebro

Din lokala revisions- och rådgivningsbyrå i Örebro

Hos oss i Örebro får du hjälp med revision samt skatte- och affärsrådgivning. Du får tillgång till revisorer och rådgivare så att du kan driva din verksamhet och att utveckla den oavsett om det gäller att starta, växa eller avveckla.

Vårt dagliga arbete med olika företag och organisationer, såväl inom offentlig som ideell sektor, har gett oss stor erfarenhet och branschkunskap. Vi jobbar med ledningsgrupper, styrelseledamöter, ekonomiansvariga (CFO:s), företagare och entreprenörer.

Vanliga frågor vi får från företagare och organisationer är: Vi har anställda utomlands - hur ska de beskattas? Vi är en ideell organisation - hur rapporterar vi effekten av vårt arbete? Vilka krav ställs på min verksamhet i och med GDPR? Hur förvaltar jag mitt kapital? Har jag rätt bolagsstruktur? Är mitt företag skyddat mot cyberattacker? Hur upprättar jag en hållbarhetsredovisning?

PwC Sverige ingår i det globala nätverket PwC. Det ger oss insikter om näringslivet globalt såväl som lokalt i Örebro. Tillsammans arbetar vi för ett väl fungerande och hållbart samhälle.

Välkommen att höra av dig till oss - vi hjälper dig att nå dina visioner!
 

Öppettider Örebro

Måndag-torsdag 8.00-16.00
Fredag 8.00-15.00
Lunchstängt 12.00-13.00

Semesterstängt vecka 28-32

Hitta oss

Besöksadress: Fabriksgatan 47, 702 23 Örebro
Postadress: Box 89, 701 41 Örebro
Telefon: 010-213 18 00

Vill du delta i våra seminarier i Örebro

Är du intresserad att lära dig mer om olika frågor som rör företagande och entreprenörskap? Läs mer här: www.pwc.se/kalender

Sök jobb på PwC

Är du intresserad av att arbeta på PwC och söker lediga jobb i Borås? Se lediga tjänster och läs mer på: www.pwc.se/karriar

Vill du ha hjälp med revision?

Revisionsrådgivning: Om du anlitar en revisor på PwC kan du känna dig trygg att du och din verksamhet följer lagar och regler och du får dessutom en kvalitetsstämpel som är värdefull för dina intressenter.

Vill du ha hjälp med affärsrådgivning?

Affärsutveckling: Vill du få råd om hur du startar upp en verksamhet, får den att växa eller rustar den för framtiden? På PwC finns affärsrådgivare som hjälper dig oavsett vilken fas du befinner dig i.

Vill du ha hjälp med skattefrågor?

Skatterådgivning: En skatterådgivare på PwC kan hjälpa dig med allt från pension och personbeskattning till tull, fastigheter och internationella skattefrågor. Dessutom skapar du ett långsiktigt värde för din verksamhet.

Missa inte

De senaste nyheterna och analyserna i din inbox

Prenumerera på nyhetsbrevet Dialog
 

Information och tips för
dig som driver eget

Läs mer på Företagarbloggen

Vill du bli kontaktad
eller få en offert?

Fyll i formuläret här

Kontakta oss

Anders Båsjö

Anders Båsjö

Revision, PwC Sverige

Tel 010-213 18 40

Anders Svenson

Anders Svenson

Director, skatt, PwC Sverige

Tel 010-212 51 01

Lena Eckerberg

Lena Eckerberg

Administratör, PwC Sverige

Tel 010-212 64 62

Följ oss i sociala medier