Välkommen till PwC i Sickla!

Välkommen till PwC i Sickla

Kontakta oss på PwC i Sickla

Hos oss i Sickla får du hjälp med revision samt skatte- och affärsrådgivning. Du får tillgång till specialister på företagande och entreprenörskap som hjälper dig att driva och utveckla din verksamhet i alla faser oavsett om det gäller att starta, expandera eller avveckla.

Vanliga frågor vi får från företagare och organisationer är: Hur mår mitt företag? Kan jag expandera verksamheten? Vi har anställda utomlands - hur ska de beskattas? Har jag rätt bolagsstruktur? Hur drar jag nytta av digitaliseringen? Vilka krav ställs på min verksamhet i och med GDPR? Är mitt företag skyddat mot cyberattacker? Hur kan en revisor och en rådgivare i Sickla skapa trygghet och säkerhet i mitt företag?

PwC Sverige ingår i det globala nätverket PwC med kontor i 155 länder. Det ger oss insikter om det internationella företagsklimatet såväl som det lokala. I Sickla med omnejd engagerar vi oss på olika sätt i vår regions utveckling. Vi är övertygade om att vi tillsammans med entreprenörer, kommun och andra näringslivsaktörer kan bidra till ett bättre fungerande samhälle för oss alla.

I Storstockholm finns fyra kontor: Kista, Täby, Sickla och Stockholm. I regionen har du tillgång till ett stort antal specialister inom Revision, Tax & Legal, Risk Advisory, Deals och Consulting. Du hittar alla våra tjänster nedan.

Välkommen att höra av dig till oss - vi hjälper dig att nå dina visioner!
 

Öppettider

Måndag-fredag 8.00-17.00
Lunchstängt 11.30-12.30

Hitta oss

Besöksadress: Fannys väg 3, 131 54 Nacka
Postadress: Box 4070, 131 04 Nacka
Telefon: 010-213 28 00

Vill du delta i våra seminarier i Sickla

Är du intresserad att lära dig mer om olika frågor som rör företagande och entreprenörskap? Läs mer här: www.pwc.se/kalendarium

Sök jobb på PwC

Är du intresserad av att arbeta på PwC och söker lediga jobb i Sickla? Se lediga tjänster och läs mer på: www.pwc.se/karriar

Vill du ha hjälp med revision?

Revisionsrådgivning: Om du anlitar en revisor på PwC kan du känna dig trygg att du och din verksamhet följer lagar och regler och du får dessutom en kvalitetsstämpel som är värdefull för dina intressenter.

Vill du ha hjälp med affärsrådgivning?

Affärsutveckling: Vill du få råd om hur du startar upp en verksamhet, får den att växa eller rustar den för framtiden? På PwC finns affärsrådgivare som hjälper dig oavsett vilken fas du befinner dig i.

Vill du ha hjälp med skattefrågor?

Skatterådgivning: En skatterådgivare på PwC kan hjälpa dig med allt från pension och personbeskattning till tull, fastigheter och internationella skattefrågor. Dessutom skapar du ett långsiktigt värde för din verksamhet.

Missa inte

De senaste nyheterna och analyserna i din inbox

Prenumerera på nyhetsbrevet Dialog
 

Information och tips för
dig som driver eget

Läs mer på Företagarbloggen

Vill du bli kontaktad
eller få en offert?

Fyll i formuläret här

Kontakta oss

Christian Lamrin

Christian Lamrin

Revision, PwC Sverige

Tel 010-212 42 71

Marie Andersson

Administratör, PwC Sverige

Tel 010-213 28 02

Följ oss i sociala medier