Visionära Arenan 2020 – anmäl dig här!

Välkommen till Visionära Arenan 2020 – anmäl dig i dag!

Anmäl dig till nästa års stora event för dig som vill vara med och påverka framtidens utformning av den offentliga sektorn. Visionära Arenan genomförs den 18 augusti i anslutning till KOMMEK i Malmö. 

Årets tema: hållbarhet, mångfald och inkludering

Genom nya insikter, intressanta föredrag och dialog utforskar vi tillsammans framtidens utmaningar och på vilket sätt hållbarhet, mångfald och inkludering utgör en förutsättning för att vi ska lyckas med de gemensamma utmaningarna i den offentliga sektorn. 

Visionära Arenan vänder sig exklusivt till dig som är ledande förtroendevald eller tjänsteperson i kommuner och regioner, exempelvis kommunchef, ekonomichef, förtroendevald revisor eller förvaltningschef.

Visionära Arenan startar med lunch och avslutas med en gemensam middag. Du får ta del av ett fullspäckat program och föreläsare som talar till både hjärta och hjärna. Välkommen med din anmälan!

Visionära Arenan genomförs den 18 augusti på Clarion Hotel & Congress Malmö Live, Dag Hammarskjölds Torg 2, ett stenkast från Malmö Centralstation.

Programmet kommer att uppdateras löpande på denna sida.

Anmäl dig här >>

Rebecka Carlsson

Exponentiella lösningar för Agenda 2030 - hur kan vi snabbt ta utvecklingen åt rätt håll?

Rebecka Carlsson

Rebecka Carlsson är hållbarhetsentreprenör som medgrundat en handfull hålbarhetsstartups. Hon är en av få svenskar som utbildats vid Singularity University på NASA i hur vi kan använda exponentiella teknologier för att ta fram skalbara lösningar på vår tids största globala utmaningar. Rebecka har också verkat som politiskt sakkunnig åt Sveriges vice statsminister och klimat- och miljöminister. I dag är hon verksam som grundare och vd för den hållbara affärsutvecklingsbyrån Heureka Ventures. I den här föreläsningen delar hon med sig av nyckelinsikter för hur vi kan använda exponentiella teknologier och exponentiella beteendeförändringar för att ta fram hållbarhetslösningar som snabbt tar utvecklingen i rätt riktning.

Jonas Helgesson

Etiketter ska man sätta på julklappar, inte på människor

Jonas Helgesson

100 000-tals människor har blivit inspirerade av Jonas Helgessons uppskattade föreläsningar i vilka han bjuder på sig själv och på ett personligt humoristiskt sätt berättar om hur det är att leva med en cp-skada. Han har skrivit flera böcker och blev känd för en större publik då han var med i musikalen "Livet är en schlager". Hans föreläsningar blir ett oförglömligt möte som sätter spår och tänder hopp i varje människas hjärta.

Kontakta oss

Marie Lindblad

Rådgivare, PwC Sverige

Tel 0709-29 22 31

Följ oss i sociala medier