IFRS

Övergripande information om International Financial Reporting Standards. Få kontroll på regelverken med Sveriges ledande specialister på IFRS.

Vi uppdaterar dig om det senaste inom IFRS  

IFRS kräver tid och resurser och vi hjälper er med den spetskompetens som ni behöver. Våra IFRS-specialister förklarar alla aspekter av regelverket, förändringar och konsekvenser för ditt företags finansiella rapportering. Som Sveriges ledande redovisningsspecialister vet vi vad som är på gång och hur det kommer att påverka er.

Vi ger er löpande, skräddarsydd rådgivning och genomför större utredningar när det krävs. Hos oss får du tillgång till det allra senaste och ett globalt nätverk av ledande IFRS-experter.

Konverteringshjälp ger dig tid till verksamheten

Med vår hjälp kan du konvertera från din nuvarande standard till en ny så smidigt och tillförlitligt som möjligt. Våra erfarna och flexibla specialister hjälper dig med konvertering från ett regelverk till ett annat, såsom IFRS, K3 eller K2.

Vi kan bistå med en förstudie, där vi ger en nulägesanalys och förslag på rätt åtgärder, en djupanalys och vi finns också med när du ska upprätta din första årsredovisning. Vi stöttar och utbildar er löpande genom hela processen. Med oss får ni en legitim redovisningskonvertering med rätt dokumentation. Kontakta oss gärna om du har frågor kring konverteringar.

 

Delta i PwC:s globala IFRS 16-undersökning 

Har ditt företag stött på utmaningar avseende IFRS 16? Dela med dig av dina erfarenheter genom att delta i PwC:s globala undersökning avseende implementeringen av IFRS 16 Leasingavtal.

Delta i undersökningen här >>

Syftet med undersökningen är att få en övergripande förståelse för företags utmaningar och erfarenheter avseende implementeringen av IFRS 16. Deadline för att slutföra undersökningen är den 13 september 2019.


Senaste rapporterna och artiklarna kring IFRS

Vi är ledande inom IFRS och kan hjälpa er med allt som ni behöver.

Christian Stralström, rådgivare

Kontakta oss

Anna Lindén

Anna Lindén

Capital Markets & Accounting Advisory Services, PwC Sverige

Tel 0725-84 94 19

Christian Stralström

Christian Stralström

Partner, PwC Sverige

Tel 0709-29 38 54

Följ oss i sociala medier

Kontakta oss om finansiell rapportering

Fyll i nedanstående formulär så återkommer vi till dig.

Required fields are marked with an asterisk(*)

By submitting your email address, you acknowledge that you have read the Privacy Statement and that you consent to our processing data in accordance with the Privacy Statement (including international transfers). If you change your mind at any time about wishing to receive the information from us, you can send us an email message using the Contact Us page.

Hide