#ageranu

Vi har bestämt oss. Vi ska arbeta ännu hårdare för att hjälpa människor, företag och organisationer att agera hållbart på riktigt. Har du bestämt dig?

Antingen kan vi alla blunda och låtsas att vår värld mår bra och att allt ska vara precis som förr. Eller så inser vi att alla måste agera nu.

För att möta klimathoten. 

För att minska korruptionen.

För att utveckla ett sunt näringsliv.

För att öka jämställdheten och mångfalden.

Därför har vi på PwC bestämt oss. Vi ska arbeta ännu hårdare för att hjälpa människor, företag och organisationer att agera hållbart på riktigt. Vi har bestämt oss. Har du?  #ageranu
 

loading-player

Playback of this video is not currently available

Oljeplattform - föäremål för tankar om hållbarhetsarbete

PwC:s hållbarhetsarbete

Vi på PwC hjälper företag, organisationer och myndigheter att arbeta med hållbarhet utifrån tre perspektiv: socialt, miljömässigt och ekonomiskt. Men vi lever även som vi lär. Att vi aktivt tar ansvar för en hållbar utveckling är lika självklart som nödvändigt för att uppfylla vårt syfte att skapa förtroende i samhället och lösa viktiga problem. Här kan du ta del av våra hållbarhetsstrategier.

Läs mer om vårt hållbarhetsarbete

 

Hållbarhet på riktigt

I dag måste företag och organisationer högprioritera hållbarhetsfrågorna för att vara relevanta i vårt samhälle. Vi hjälper dig att lyckas med allt inom hållbarhet, som Agenda 2030, antikorruption, CSR, hållbarhetsredovisning med mera.

Här hittar du alla våra tjänster som hjälper företag, organisationer och myndigheter att utveckla hållbarhetsarbetet för att bidra till en bättre värld för alla.

Läs mer om våra tjänster inom hållbar utveckling 

 

Ung man i naturen begrundar #ageranu

Kontakta oss

Karin Juslin

Karin Juslin

Senior Manager, PwC Sverige

Tel 0729-95 25 52

Följ oss i sociala medier
Hide