Skip to content Skip to footer
Sök
PwC

Visar resultat

Jobb inom Deals

Inom PwC hittar du några av marknadens mest eftertrakade jobb för dig som vill ha en karriär inom Due Diligence, företagsvärderingar, Mergers & Acquisitions samt fastighetsbranschen. Vi har även internship.

Vi växer! Möt ett företag som har möjligheterna, mentorskapet och teknologin att ta din karriär till nästa nivå! 

Vi söker just nu både medarbetare och interns till flertalet av våra verksamhetsområden inom Deals. Läs mer om dessa och ansök!

 

puff för Deals

Financial Due Diligence (FDD)

Inom FDD arbetar vi med finansiell besiktning i samband med förvärv, avyttring eller då bolag överväger ett strategiskt samarbete. PwC kan arbeta både en potentiell köpare, eller för parten som vill avyttra. Vi arbetar primärt med de största Private Equity-bolagen i Norden och globalt. 

Oftast arbetar vi två till sex personer i ett projektteam, samt en ansvarig partner. Längden på uppdragen varierar, men oftast handlar det om tre till åtta veckor. 

Varför FDD?

Här ges du goda möjligheter att genom djupgående analys lära dig olika branscher och industrier. Du får även på ett tidigt stadium inblick och ibland exponering mot seniora kunder då företagsvärv eller avyttringar ofta fångar uppmärksamhet högt upp i våra kunders organisation.

Var?

Vi har tjänster ute i både Göteborg och Stockholm. 

Stockholm Göteborg

 

kollegor mellan möten

Ta med din talang till PwC och hjälp oss driva hållbar förändring för våra kunder över hela världen.

Valuation & Analytics (V&A)

V&A har tre olika delområden som arbetar mot olika mål. Vi arbetar med att värdera bolag eller tillgångar som varumärke eller teknologi, men arbetar även med incitamentsrådgivning där vi hjälper företag att sätta upp incitamentsprogram och värdera optioner. Mycket av det vi gör är bygger alltså på analyser, och vi har en egen enhet inom Data & Analytics där vi utvecklar finansiella och operationella modeller som hjälper företag att strukturera och analysera finansiell data.

Oftast arbetar vi 2-4 personer i ett projektteam, samt en ansvarig partner. Längden på uppdragen varierar, men oftast handlar det om 2-4 veckor. 

Varför V&A?

Här får du djupgående kunskaper om finansiell modellering och data, och får använda den senaste teknologin att göra korrekta analyser och dra korrekta slutsatser. Vill du utmana din analytiska förmåga?

Var?

Vi har tjänster ute i både Göteborg och Stockholm.

Ansök i Stockholm Ansök i Göteborg

 

kvinna med robot

Möt ett företag som har möjligheterna, mentorskapet och teknologin att ta din karriär till nästa nivå.

M&A Integration and Carve-out (DDV)

Vi utvärderar den operativa verksamheten inför en företagsaffär samt stödjer företag i att identifiera och realisera synergier, hantera integrationsprocessen och avyttra tillgångar som inte hör till kärnverksamheten. 

Arbetet sträcker sig över transaktionens alla faser, från att hjälpa till med operationell Due Diligence till att stödja kunden i implementationsarbetet när en företagsaffär väl har genomförts.

Vanligtvis arbetar man två till fem personer i ett till två projekt i taget tillsammans med erfarna konsulter och industriexperter. 

Varför DDV? 

Om du gillar problemlösning, är kommunikativ och gillar att arbeta i nära kontakt med bolag så ska du söka till dig DDV. Här får du stödja kunder med operationella frågor och hjälpa tills hands-on.

Var?

Vi söker nya medarbetare till Stockholm. 

Ansök idag

 

kvinna i möte

Dina insikter, erfarenheter och kunskaper löser våra kunders problem.

Mergers & Acquisitions (M&A)

Inom M&A arbetar vi med rådgivning i samband med företagstransaktioner. Vid en försäljning hjälper vi till med värdering av bolaget samt med rådgivning under hela processen. Vid ett förvärv hjälper M&A till med att identifiera bolag samt projektleda hela förvärvsprocessen då bolaget har hittat ett prospekt att förvärva.

PwC är den ledande M&A-rådgivaren för små och mellanstora företag i Norden. Vi är stolta över att vi genomför flest transaktioner på marknaden!

Vanligtvis arbetar man två till fem personer i ett till två projekt i taget tillsammans med erfarna konsulter. Längden på uppdragen varierar beroende på uppdragets storlek. 

Varför M&A? 

Vi är med från uppstart till signatur och tillträde vilket ger dig goda insikter och kunskaper inom förvärv. Om du vill arbeta med olika bolag inom många branscher, samt samarbeta med många personer inom Deals samt övriga PwC är detta en tjänst för dig.  

Var? 

Vi söker personer både till Stockholm och Göteborg. Annonsen är samlad och du får välja ort i ansökningsprocessen.

Ansök idag

 

kollegor vid bord

Bygg din kompetens. Utveckla din karriär. Bli del av en mångfald som driver din framgång.

Real Estate

På Real Estate arbetar vi främst med rådgivning i samband med förvärv eller försäljning av fastigheter. RE arbetar även som strategisk och finansiell rådgivare till fastighetsbolag. Våra kunder inkluderar internationella fastighetsfonder, börsnoterade och familjeägda företag, både med nationell och internationell anknytning.

Vanligtvis arbetar man två till fem personer i ett projekt och man arbetar vanligtvis med ett till tre projekt samtidigt.

Varför Real Estate? 

Om du tycker att fastigheter och den mycket specifika branschen är intressant är detta något för dig. Hos oss arbetar både personer som har utbildning inom byggnad och fastighet, jurister och några ingenjörer. Det är viktigt med ett intresse inom fastighetsbranschen samt arbetslivserfarenhet inom området. 

Var?

Vi söker personer till Stockholm.

Ansök idag

 

kollegor i samtal

Ta möjligheten att driva hållbar förändring, och få det stöd du behöver för att utveckla dina färdigheter.

Internships

Är du intresserad av att prova på M&A under dina studier inom finans? 

Vi söker nu personer som läser fjärde eller femte året på sin master och vill ta chansen att kickstarta din karriär! 

Vi söker Interns både till Göteborg och Stockholm.

Ansök idag

 

 

studenter i samtal

PwC är din möjlighet att lära med syfte, leda med hjärta och skapa en positiv påverkan i världen.

Kontakta oss

Simon Fjellner

Simon Fjellner

Employer Brand Manager, PwC Sverige

Tel 0730-74 18 74

Följ oss i sociala medier