Skip to content Skip to footer
PwC

Visar resultat

Välkommen till PwC i Skellefteå!

Välkommen till PwC i Skellefteå

Din lokala revisions- och rådgivningsbyrå i Skellefteå

På PwC i Skellefteå får du hjälp med revision samt skatte- och affärsrådgivning. Vi hjälper företagare, kommuner, regioner och landsting, statsförvaltning, offentligt ägda bolag och ideella organisationer att driva och utveckla sina verksamheter.

Vanliga frågor från företagare och organisationer är: Hur ökar jag lönsamheten i mitt företag? Vi har anställda utomlands - hur ska de beskattas? Hur säkerställer jag ett generationsskifte? Hur förvaltar jag företagets kapital? Har jag rätt bolagsstruktur för min verksamhet? Hur säkerställer jag att verksamheten är förberedd på cyberattacker? Hur kan en revisor i Skellefteå skapa trygghet och säkerhet i mitt företag?

Vårt dagliga arbete med olika företag och organisationer, stora som små, har gett oss stor erfarenhet och branschkunskap om näringslivet. Vi jobbar med ledningsgrupper, styrelseledamöter, ekonomiansvariga (CFO:s), företagare och entreprenörer.

PwC Sverige ingår i det globala nätverket PwC med kontor i 155 länder. Det ger oss insikter om näringslivet globalt såväl som lokalt i Skellefteå. Tillsammans arbetar vi för ett väl fungerande och hållbart samhälle.

Välkommen att höra av dig till oss - vi hjälper dig att nå dina visioner!

 

Öppettider Skellefteå

Måndag-fredag 8.00-16.00
Lunchstängt 12.00-13.00

Kontoret är stängt 24-25 juni.

Hitta oss

Besöksadress: Skeppargatan 23, 931 32 Skellefteå
Postadress: Box 65, 931 21 Skellefteå
Telefon: 010-212 45 00
 

Vill du delta i våra seminarier i Skellefteå

Är du intresserad att lära dig mer om olika frågor som rör företagande och entreprenörskap? Läs mer här: www.pwc.se/kalendarium

Sök jobb på PwC

Är du intresserad av att arbeta på PwC och söker lediga jobb i Skellefteå? Se lediga tjänster och läs mer på: www.pwc.se/karriar

Vill du ha hjälp med revision?

Revisionsrådgivning: Om du anlitar en revisor på PwC kan du känna dig trygg att du och din verksamhet följer lagar och regler och du får dessutom en kvalitetsstämpel som är värdefull för dina intressenter.

Vill du ha hjälp med affärsrådgivning?

Affärsutveckling: Vill du få råd om hur du startar upp en verksamhet, får den att växa eller rustar den för framtiden? På PwC finns affärsrådgivare som hjälper dig oavsett vilken fas du befinner dig i.

Vill du ha hjälp med skattefrågor?

Skatterådgivning: En skatterådgivare på PwC kan hjälpa dig med allt från pension och personbeskattning till tull, fastigheter och internationella skattefrågor. Dessutom skapar du ett långsiktigt värde för din verksamhet.

Missa inte

De senaste nyheterna och analyserna i din inbox

Prenumerera på nyhetsbrevet Dialog
 

Information och tips för
dig som driver eget

Läs mer på Företagarbloggen

Vill du bli kontaktad
eller få en offert?

Fyll i formuläret här

Kontakta oss

Cecilia Rosendahl

Cecilia Rosendahl

Revision, PwC Sverige

Tel 010-212 50 63

Erik Morén

Erik Morén

Marknadsansvarig, PwC Sverige

Tel 010-212 54 73

Viktoria Forsberg

Viktoria Forsberg

Administratör, PwC Sverige

Tel 010-212 50 73

Följ oss i sociala medier