Technology Strategy and Transformation

Vi stöttar dig dig som partner under din organisations digitala transformation med kunskap och erfarenhet inom teknikstrategi och transformation.

Accelerera din digitala transformation

Inom Technology Strategy and Transformation stödjer vi dig med framgångsrik leverans av stora transformationsprogram där implementering av ny teknik är en nyckelkomponent och kräver tillvägagångssätt för storskaliga, komplexa och teknologibaserade lösningar. 

Vi stödjer våra kunder med ett brett utbud av rådgivningstjänster ur ett strategiskt perspektiv, inklusive IT-strategi, IT-benchmarking, IT-operativmodell, molnteknik, teknisk innovation och leverantörsval.

Lär känna några av våra rådgivare 

Lenka Stodulkova, PwC

Lenka hjälper dig att lyckas med digital transformation

Lenka Stodulkova hjälper företag att planera, designa och leda projekt med många kompetenser och användning av ny teknologi.

Kontakta Lenka

Scott Enerson, PwC

Scott ger dig råd om risker och internkontroll

Scott Enerson jobbar med risk och internkontroll av affärssystem och affärsprocesser, rådgivning kring regelefterlevnad, processförändringar och tekniska utmaningar.

Lär känna Scott

Nils Thunberg, PwC

Nils hjälper dig med den digitala transformationen

Nils Thunberg arbetar med projekt där processer och operativa modeller har stötts av IT och ny teknologi, framför allt inom supply chain-processer och lagerhantering.

Kontakta Nils


{{filterContent.facetedTitle}}

Kontakta oss

Nils Thunberg

Nils Thunberg

Partner, Technology Strategy & Delivery, PwC Sverige

Tel 0733-37 75 11

Magnus Sjöström

Magnus Sjöström

Partner, Alliances, PwC Sverige

Tel 0708-52 10 89

Följ oss i sociala medier