Lås upp datamöjligheterna

Dataexplosionen revolutionerar företag. Alla slags organisationer förväntar sig nu att deras affärsbeslut är baserade på robust dataanalys som stöd till intuition och erfarenhet.

Datadrivna insikter som är baserade på big data och statistik höjer affärsvärde till alla delar av affärskedjan och alla typer av beslut.

PwC utsedd till en av de ledande inom Data and Analytics-tjänster 

PwC har positionerat sig som en av de ledande inom Data and Analytics-tjänster, enligt Gartners nya rapport "Magic Quadrant for Business Analytics Services, Worldwide". Motiveringen är bland annat att PwC anses ha en stark och diversifierad tjänsteportfölj inom Data and Analytics som inkluderar verksamhetskonsulting, SI-expertis, industri- och funktionsspecifika analyticslösningar och över 16 500 rådgivare. Dessutom fortsätter PwC sin investering i Artificiell Intelligence- och maskininlärningsförmågor för sina domänspecifika lösningar. 

Martin Karlström, ansvarig för Data & Analytics rådgivning, kommenterar:

– Vi ser en väldig stark och snabb digitalisering i alla branscher, där data nu ses som en strategisk tillgång, och affären drivs allt smartare och effektivare med hjälp av tekniker som Advanced Analytics och Artificial Intelligence. Det är glädjande att Gartner ser vår dedikering, investeringar och diversifierade förmågor inom Data and Analytics på PwC. Vi känner att det är ett erkännande och stärker vårt förtroende att hjälpa våra kunder att bli alltmer datadrivna och lösa kritiska affärsproblem.


Ta del av rapporten här:
"Magic Quadrant for Business Analytics Services, Worldwide"

Martin Karlström, PwC

Martin Karlström.

From one Chief Data Officer to another – join the conversation!

In a six part interview series, PwC:s Vanessa Eriksson talks with prominent Chief Data Officers as they uncover strategies used to transform the myth of the Chief Data Officer into reality.
 

Part 1: Ulrika Jägare, Chief Data Officer, Ericsson

Part 2: Jan Frändegård, Head of Business Intelligence Competence Centre, Skandia

Part 3: Annika Gedda, Head of Group Data Office, SEB

Part 4: Robert Bellwaldius, COO, Telenor Connexion

Part 5: David Huselius, Chief Data Officer, Swedbank

Part 6: Johan von Mentzer, Volvo Cars


Senaste nytt

Kontakta oss

Martin Karlström
Ansvarig Data and Analytics
Tel 0729-80 91 28
Email

Följ oss