Lås upp datamöjligheterna

Dataexplosionen revolutionerar företag. Alla slags organisationer förväntar sig nu att deras affärsbeslut är baserade på robust dataanalys som stöd till intuition och erfarenhet. Datadrivna insikter som är baserade på big data och statistik höjer affärsvärde till alla delar av affärskedjan och alla typer av beslut.

En ny PwC-undersökning visar att företagschefer anser att deras verksamheter måste vara mycket snabbare och mer sofistikerade i sitt beslutsfattande. En möjliggörare för detta är de alltmer sofistikerade analytics-tekniker, såsom prediktiva modeller, maskininlärning och Artificiell intelligens. Avvägningen mellan mänsklig hjärna och maskin är avgörande för att få hävstång på data, förstå risker och uppnå konkurrensfördelar.

Läs mer här

Håller din analyticsverksamhet måttet? Gör vår undersökning och få svar inom 24 timmar!

Varför är analytics viktigt för din verksamhet? Svaret är enkelt: Företag som prioriterar användningen av kundanalys uppnår högre vinst än sina konkurrenter. Men har du rätt processer och strategier på plats?

Gör vår Analytics Self Assessment Survey i dag! Undersökningen tar fem till tio minuter och du får svar inom 24 timmar.

>> Gå vidare till undersökningen

Girls in tech vill få unga tjejer intresserade av teknik och den digitala världen - välkommen den 17 november
 

Vanessa Eriksson, PwC

Tyvärr är tjejer fortfarande kraftigt under- representerade inom Tech och IT. Det tänker Vanessa Eriksson på PwC ändra på. Nu är hon med och lanserar "Girls in Tech", ett initiativ mellan Telia och PwC som syftar till att få högstadietjejer intresserade för teknik och den digitala världen.

 

Läs hela artikeln här >>

From One Chief Data Officer to Another -
a candid talk with Ericsson's Ulrika Jägare
and Vanessa Eriksson from PwC

Ulrika Jägare, Ericsson

Join us as we uncover strategies used to transform the myth of the Chief Data Officer into reality, in a series of interviews with CDO's.
 

Read the first interview here >>

Kontakta oss

Martin Karlström
Ansvarig Data and Analytics
Tel 0729-80 91 28
Email

Följ oss