Välkommen till PwC i Uppsala!

Välkommen till PwC i Uppsala

Låt oss hjälpa dig i Uppsala att nå dina visioner

Vi är revisorer, skattespecialister och affärsrådgivare med lokal kännedom om näringslivet i Uppsala. Du får tillgång till specialister inom revision samt skatte- och affärsrådgivning. Vi hjälper företagare, kommuner, regioner och landsting, statsförvaltning, offentligt ägda bolag och ideella organisationer att driva och utveckla sina verksamheter.

Företagare och organisationer ställs inför en rad frågor som rör exempelvis lagar och regler, lönsamhet, styrning och ledarskap, informationssäkerhet. Vanliga frågor vi får är: Hur mår mitt företag? Vad bör jag tänka på när det gäller familjerättsliga frågor? Hur går jag tillväga om jag vill sälja mitt företag och hur mycket är mitt bolag värt? Vilka krav ställs på min verksamhet i och med GDPR? Kan ni på PwC hjälpa mig upphandling av nya affärssystem? Hur förvaltar jag företagets kapital? Har jag rätt bolagsstruktur? Är mitt företag skyddat mot cyberattacker?

PwC Sverige ingår i det globala nätverket PwC med kontor i 156 länder. Det ger oss insikter om det internationella företagsklimatet såväl som det lokala i Uppsala. Vårt dagliga arbete med olika företag och organisationer, stora som små, har gett oss stor erfarenhet och branschkunskap om näringslivet. Vi jobbar med ledningsgrupper, styrelseledamöter, ekonomiansvariga (CFO:s), företagare och kommuner, regioner och landsting, statsförvaltning, offentligt ägda bolag och ideella organisationer.

Välkommen att höra av dig till oss - din lokala rådgivnings- och revisionsbyrå i Uppsala!

 

Öppettider Uppsala

Måndag-fredag 9.00-16.00
Lunchstängt 11.30-12.30

Semesterstängt v. 29-32.

Hitta oss

Besöksadress: Vaksalagatan 6, 753 20 Uppsala
Postadress: Vaksalagatan 6, 753 20 Uppsala
Telefon: 010-212 61 60
 

Vill du delta i våra seminarier i Uppsala

Är du intresserad att lära dig mer om olika frågor som rör företagande och entreprenörskap? Läs mer här: www.pwc.se/kalender

Sök jobb på PwC

Är du intresserad av att arbeta på PwC och söker lediga jobb i Uppsala? Se lediga tjänster och läs mer på: www.pwc.se/karriar

Vill du ha hjälp med revision?

Revisionsrådgivning: Om du anlitar en revisor på PwC kan du känna dig trygg att du och din verksamhet följer lagar och regler och du får dessutom en kvalitetsstämpel som är värdefull för dina intressenter.

Vill du ha hjälp med affärsrådgivning?

Affärsutveckling: Vill du få råd om hur du startar upp en verksamhet, får den att växa eller rustar den för framtiden? På PwC finns affärsrådgivare som hjälper dig oavsett vilken fas du befinner dig i.

Vill du ha hjälp med skattefrågor?

Skatterådgivning: En skatterådgivare på PwC kan hjälpa dig med allt från pension och personbeskattning till tull, fastigheter och internationella skattefrågor. Dessutom skapar du ett långsiktigt värde för din verksamhet.

Missa inte

De senaste nyheterna och analyserna i din inbox

Prenumerera på nyhetsbrevet Dialog
 

Information och tips för
dig som driver eget

Läs mer på Företagarbloggen

Vill du bli kontaktad
eller få en offert?

Fyll i formuläret här

Kontakta oss

Patric Kruse

Patric Kruse

Revision, PwC Sverige

Tel 0723-53 05 89

Johan Sohlberg

Johan Sohlberg

Skatt, PwC Sverige

Tel 010-212 53 93

Mia Hoffman

Mia Hoffman

Office Coordinator, PwC Sverige

Tel 0709-29 12 96

Följ oss i sociala medier