Välkommen till PwC i Uppsala!

Låt oss hjälpa dig i Uppsala att nå dina visioner

Vi är revisorer, skattespecialister och affärsrådgivare med lokal kännedom om näringslivet i Uppsala. Du får tillgång till specialister inom revision samt skatte- och affärsrådgivning. Vi hjälper företagare, kommuner, regioner och landsting, statsförvaltning, offentligt ägda bolag och ideella organisationer att driva och utveckla sina verksamheter.

Företagare och organisationer ställs inför en rad frågor som rör exempelvis lagar och regler, lönsamhet, styrning och ledarskap, informationssäkerhet. Vanliga frågor vi får är: Hur mår mitt företag? Vad bör jag tänka på när det gäller familjerättsliga frågor? Hur går jag tillväga om jag vill sälja mitt företag och hur mycket är mitt bolag värt? Vilka krav ställs på min verksamhet i och med GDPR? Kan ni på PwC hjälpa mig upphandling av nya affärssystem? Hur förvaltar jag företagets kapital? Har jag rätt bolagsstruktur? Är mitt företag skyddat mot cyberattacker?

PwC Sverige ingår i det globala nätverket PwC med kontor i 158 länder. Det ger oss insikter om det internationella företagsklimatet såväl som det lokala i Uppsala. Vårt dagliga arbete med olika företag och organisationer, stora som små, har gett oss stor erfarenhet och branschkunskap om näringslivet. Vi jobbar med ledningsgrupper, styrelseledamöter, ekonomiansvariga (CFO:s), företagare och kommuner, regioner och landsting, statsförvaltning, offentligt ägda bolag och ideella organisationer.

Välkommen att höra av dig till oss - din lokala rådgivnings- och revisionsbyrå i Uppsala!
 

Öppettider Uppsala

Måndag-fredag 8.00-17.00
Lunchstängt 12.00-13.00

Hitta oss

Besöksadress: Klostergatan 9, S:t Per Gallerian, 753 21 Uppsala
Postadress: Box 179, 751 04 Uppsala
Telefon: 010-212 61 60
Fax: 010-213 61 60