Skip to content Skip to footer
Sök
PwC

Visar resultat

Välkommen till PwC i Eskilstuna!

Välkommen till PwC i Eskilstuna

Din lokala revisions- och rådgivningsbyrå i Eskilstuna

Hos oss i Eskilstuna får du hjälp med revision samt skatte- och affärsrådgivning. Du får tillgång till revisorer, skattespecialister och affärsrådgivare med lokal kännedom om näringslivet. Vi hjälper företagare, kommuner, regioner och landsting, statsförvaltning, offentligt ägda bolag och ideella organisationer att driva och utveckla sina verksamheter.

Vanliga frågor vi får från företagare och organisationer är: Vi är en ideell organisation - hur rapporterar vi effekten av vårt arbete? Hur upprättas en hållbarhetsredovisning? Vilka krav ställs på min verksamhet i och med GDPR? Hur förvaltar jag mitt företags kapital? Hur säkerställer jag ett generationsskifte? Är företaget skyddat mot cyberattacker? Hur kan en revisor i Eskilstuna skapa trygghet och säkerhet i mitt företag?

Vårt dagliga arbete med olika företag och organisationer har gett oss stor erfarenhet och branschkunskap. Vi jobbar med ledningsgrupper, styrelseledamöter, ekonomiansvariga (CFO:s), företagare och entreprenörer samt exempelvis ledare inom ideell sektor med tyngdpunkt på trossamfund.

PwC Sverige ingår i det globala nätverket PwC med kontor i 155 länder. Det ger oss insikter om näringslivet globalt såväl som lokalt i Eskilstuna. Tillsammans arbetar vi för ett väl fungerande och hållbart samhälle.

Du är välkommen att höra av dig till oss - få hjälp att nå dina visioner!
 

Öppettider Eskilstuna

Måndag-fredag 8.00-16.00
Lunchstängt 12.00-13.00

Hitta oss

Besöksadress: Kungsgatan 43, 632 17 Eskilstuna
Postadress: Kungsgatan 43, 632 17 Eskilstuna
Telefon: 010-212 48 50

Vill du delta i våra seminarier i Eskilstuna

Är du intresserad att lära dig mer om olika frågor som rör företagande och entreprenörskap? Läs mer här: www.pwc.se/kalendarium

Sök jobb på PwC

Är du intresserad av att arbeta på PwC och söker lediga jobb i Eskilstuna? Se lediga tjänster och läs mer på:www.pwc.se/karriar

Vill du ha hjälp med revision?

Revisionsrådgivning: Om du anlitar en revisor på PwC kan du känna dig trygg att du och din verksamhet följer lagar och regler och du får dessutom en kvalitetsstämpel som är värdefull för dina intressenter.

Vill du ha hjälp med affärsrådgivning?

Affärsutveckling: Vill du få råd om hur du startar upp en verksamhet, får den att växa eller rustar den för framtiden? På PwC finns affärsrådgivare som hjälper dig oavsett vilken fas du befinner dig i.

Vill du ha hjälp med skattefrågor?

Skatterådgivning: En skatterådgivare på PwC kan hjälpa dig med allt från pension och personbeskattning till tull, fastigheter och internationella skattefrågor. Dessutom skapar du ett långsiktigt värde för din verksamhet.

Missa inte

De senaste nyheterna och analyserna i din inbox

Prenumerera på nyhetsbrevet Dialog
 

Information och tips för
dig som driver eget

Läs mer på Företagarbloggen

Vill du bli kontaktad
eller få en offert?

Fyll i formuläret här

Kontakta oss

Johan Tingström

Johan Tingström

Revision, PwC Sverige

Tel 010-212 61 25

Jennie Forsberg

Jennie Forsberg

Administratör, PwC Sverige

Tel 010-212 45 17

Anders Svenson

Anders Svenson

Skatt, PwC Sverige

Tel 010-212 51 01

Följ oss i sociala medier