Välkommen till PwC i Göteborg!

Välkommen till PwC i Göteborg

Hör av dig till oss i Göteborg

På PwC i Göteborg får du hjälp med revision samt skatte- och affärsrådgivning. Du får bland annat tillgång till ett digitaliserat arbetssätt inom revision, specialister på regelverk inom redovisning och skatt, börsintroduktioner, varumärkesstrategier, bolagsstyrning, tillväxtstrategier, cyber security, kris och beredskap, dataanalys, riskanalys och hållbarhetsfrågor.

Vi hjälper dig inom privat såväl som offentlig sektor med dina viktigaste och mest komplexa frågeställningar hela vägen från strategi till genomförande. Oavsett om det gäller att starta, driva eller avveckla verksamheten finns kunniga specialister som tar ansvar för att du får den hjälp du behöver. Med en revisor och rådgivare på PwC skapar du trygghet och förtroende till dina intressenter.

Vanliga frågor från företag och organisationer är: Hur förvaltar jag mitt kapital? Vi har anställda utomlands - hur ska de beskattas? Hur säkerställer jag ett generationsskifte? Hur effektiviserar vi vårt styrelsearbete? Är mitt företag skyddat mot cyberattacker? Hur säkerställer vi att vi följer GDPR? Vi funderar på att förvärva ett bolag - vad bör vi tänka på? Hur förhåller vi oss till K2 och K3?

PwC Sverige ingår i det globala nätverket PwC. Tillsammans värnar vi om ett väl fungerande och hållbart företagsklimat och vi är måna om att våra intressenter och samarbetspartners gör detsamma.

Vi har förmånen att dagligen vara med och utveckla såväl offentlig sektor som internationella koncerner och entreprenörsägda företagsgrupper, både noterade och onoterade, men även med små- och medelstora företag. Kunderna vi möter sitter i ledningsgrupper, är styrelseledamöter, ekonomiansvariga (CFO:s), informationssäkerhetsansvariga, dataanalytiker (CIO:s), start-ups, företagare och entreprenörer  samt ledare inom kommuner, regioner och landsting, statsförvaltning, offentligt ägda bolag och ideella organisationer.

PwC-nätverket, kunderna och verksamheterna vi arbetar med har gett oss vår gedigna erfarenhet, branschkunskap och insikter om näringslivet globalt såväl som lokalt i Göteborg.

Välkommen att höra av dig till oss - vi hjälper dig att nå dina visioner!
 

Öppettider Göteborg

Måndag-fredag 8.00-16.00

Vår reception ligger på plan 8

Hitta oss

Besöksadress: 
Masthamnsgatan 1, 413 29 Göteborg
Postadress: 
405 32 Göteborg
Telefon: 
010-213 10 00

Vill du delta i våra seminarier i Göteborg

Är du intresserad att lära dig mer om olika frågor som rör företagande och entreprenörskap? Läs mer här: www.pwc.se/kalender

Sök jobb på PwC

Är du intresserad av att arbeta på PwC och söker lediga jobb i Göteborg? Se lediga tjänster och läs mer på: www.pwc.se/karriar

Vill du ha hjälp med revision?

Revisionsrådgivning: Om du anlitar en revisor på PwC kan du känna dig trygg att du och din verksamhet följer lagar och regler och du får dessutom en kvalitetsstämpel som är värdefull för dina intressenter.

Vill du ha hjälp med affärsrådgivning?

Affärsutveckling: Vill du få råd om hur du startar upp en verksamhet, får den att växa eller rustar den för framtiden? På PwC finns affärsrådgivare som hjälper dig oavsett vilken fas du befinner dig i.

Vill du ha hjälp med skattefrågor?

Skatterådgivning i Göteborg: En skatterådgivare på PwC kan hjälpa dig med allt från pension och personbeskattning till tull, fastigheter och internationella skattefrågor. Dessutom skapar du ett långsiktigt värde för din verksamhet.

Missa inte

De senaste nyheterna och analyserna i din inbox

Prenumerera på nyhetsbrevet Dialog
 

Information och tips för
dig som driver eget

Läs mer på Företagarbloggen

Vill du bli kontaktad
eller få en offert?

Fyll i formuläret här

Kontakta oss

Johan Malmqvist

Johan Malmqvist

Stora bolag, PwC Sverige

Tel 0709-29 11 32

Inger Kollberg

Inger Kollberg

Partner Assurance, PwC Sverige

Tel 010-213 12 36

Aria Soltani

Aria Soltani

Manager, Sustainability Advisory, PwC Sverige

Tel 0738-56 54 81

Petter Spanne

Petter Spanne

Rådgivare, offentlig sektor, PwC Sverige

Tel 0736-17 04 32

Följ oss i sociala medier