Välkommen till PwC i Kalix!

Behöver ditt företag hjälp med skatte- och affärsrådgivning eller revision?

Att arbeta med företagare, entreprenörer och ledare i olika organisationer är vår vardag på PwC. Vi hjälper ditt företag att driva och utveckla din verksamhet, oavsett vilken fas du befinner dig i.  Vare sig det gäller att starta, expandera, sälja eller avverka är vårt mål att du känner dig trygg med vårt samarbete och att du når det resultat du önskar.

Ditt närmaste lokala kontor är i Luleå då kontoret i Kalix har stängt. Välkommen att kontakta oss i Luleå eller kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig hitta en konsult i din närhet.

Söker du en revisionsbyrå i Kalix?

En oberoende revision av skickliga specialister ger dig trygghet. Med PwC får du en revisionsbyrå som kan följa med dig hur mycket du än vill växa – vi stöttar de minsta bolagen till de största globala aktörerna. Våra revisorer har ofta uppdrag i Kalix men närmaste lokala kontor finner du i Luleå.

Ett brett utbud av skatterådgivningstjänster

PwC:s skatterådgivare hjälper dig hänga med i de skatteförändringar som hela tiden sker. Vi har ett brett utbud av skatterådgivning och ser vår uppgift som att skapa långsiktigt värde. Våra tjänster kring skatterådgivning för företagare i Kalix erbjuds framför allt från vårt kontor i Luleå.

Säkra din affär med kvalificerad rådgivning

Vi har affärsrådgivning och consulting inom till exempel företagstransaktioner och GDPR. GDPR påverkar alla branscher, företag och organisationer som hanterar personuppgifter och det finns många fördelar med att stärka dataskyddet. Kontakta oss så hjälper vi dig med anpassningen till dataskyddsförordningen.

Ring, mejla eller besök oss om du har möjlighet. Vi ser fram emot att få hjälpa dig!

Följ oss i sociala medier