Skip to content Skip to footer
Sök
PwC

Visar resultat

Välkommen till PwC i Täby!

Välkommen till PwC i Täby

Hör av dig till vårt kontor i Täby

Hos oss i Täby får du hjälp med revision samt skatte- och affärsrådgivning. Du får tillgång till specialister på företagande och entreprenörskap som kan hjälpa dig att driva och utveckla din verksamhet i alla faser oavsett om det gäller att starta, växa eller sälja företaget.

Vanliga frågor från företagare och organisationer är: Hur mår mitt företag? Vi har anställda utomlands - hur ska de beskattas? Hur upprättar jag en hållbarhetsredovisning? Hur säkerställer jag ett generationsskifte? Hur förvaltar jag företagets kapital? Har jag rätt bolagsstruktur för min verksamhet? Är företaget skyddat mot cyberattacker?

Vårt dagliga arbete med olika företag och organisationer, stora som små, har gett oss stor erfarenhet och branschkunskap om näringslivet. Vi jobbar med ledningsgrupper, styrelseledamöter, ekonomiansvariga (CFO:s), företagare och kommuner, regioner och landsting, statsförvaltning, offentligt ägda bolag och ideella organisationer.

PwC Sverige ingår i det globala nätverket PwC med kontor i 155 länder. Det ger oss insikter om det internationella företagsklimatet såväl som det lokala i Täby.

I Storstockholm finns fyra kontor: Täby, Kista, Sickla och Stockholm. I regionen har du tillgång till ett stort antal specialister inom Revision, Tax & Legal, Risk Advisory, Deals och Consulting. Du hittar alla våra tjänster nedan.

Du är välkommen att höra av dig till oss - din lokala rådgivnings- och revisionsbyrå i Täby!
 

Öppettider Täby

Måndag-fredag 8.00-15.00
Lunchstängt 11.30-12.30

Hitta oss

Besöksadress: Täby Centrum, Stora Marknadsvägen 15.. Centrumentré H, kontorsentré K3, våning 10. Närmaste parkering: Norra garaget alternativt norra utomhusparkeringen. Med buss eller tåg, gångbro till ingång J.
Postadress: Box 1403, 183 14 Täby
Telefon: 010-212 49 00

 

Vill du delta i våra seminarier i Täby

Är du intresserad att lära dig mer om olika frågor som rör företagande och entreprenörskap? Läs mer här: www.pwc.se/kalendarium

Sök jobb på PwC

Är du intresserad av att arbeta på PwC och söker lediga jobb i Täby? Se lediga tjänster och läs mer på: www.pwc.se/karriar

Vill du ha hjälp med revision?

Revisionsrådgivning: Om du anlitar en revisor på PwC kan du känna dig trygg att du och din verksamhet följer lagar och regler och du får dessutom en kvalitetsstämpel som är värdefull för dina intressenter.

Vill du ha hjälp med affärsrådgivning?

Affärsutveckling: Vill du få råd om hur du startar upp en verksamhet, får den att växa eller rustar den för framtiden? På PwC finns affärsrådgivare som hjälper dig oavsett vilken fas du befinner dig i.

Vill du ha hjälp med skattefrågor?

Skatterådgivning: En skatterådgivare på PwC kan hjälpa dig med allt från pension och personbeskattning till tull, fastigheter och internationella skattefrågor. Dessutom skapar du ett långsiktigt värde för din verksamhet.

Missa inte

De senaste nyheterna och analyserna i din inbox

Prenumerera på nyhetsbrevet Dialog
 

Information och tips för
dig som driver eget

Läs mer på Företagarbloggen

Vill du bli kontaktad
eller få en offert?

Fyll i formuläret här

Kontakta oss

Sandra Lindvall

Sandra Lindvall

Revision, PwC Sverige

Tel 010-213 39 97

Linnea Henningsson

Linnea Henningsson

Administratör, PwC Sverige

Tel 010-212 91 11

Följ oss i sociala medier