Välkommen till PwC i Halmstad!

Välkommen till PwC i Halmstad

Hör av dig till vårt kontor i Halmstad

Hos oss i Halmstad får du hjälp med revision, skatte- och affärsrådgivning. Du får tillgång till specialister på företagande och entreprenörskap som kan hjälpa dig att driva och utveckla din verksamhet i alla faser oavsett om det gäller att starta, växa eller sälja företaget.

Vanliga frågor från företagare och organisationer är; Vilka krav ställs på min verksamhet i och med GDPR? Vad kan jag göra för att förbättra lönsamheten i företaget? Har jag rätt bolagsstruktur för min verksamhet? Hur förvaltar jag mitt företags kapital? Hur kan styrelsearbetet förbättras? Är mitt företag skyddat mot cyberattacker? Hur kan en revisor i Halmstad skapa trygghet och säkerhet i mitt företag?

Vårt dagliga arbete med olika företag och organisationer, stora som små, har gett oss erfarenhet och branschkunskap. Vi jobbar med företagare och entreprenörer, ledningsgrupper, styrelseledamöter och ekonomiansvariga (CFO:s).

Hos oss hittar du revisorer, skattespecialister och affärsrådgivare med såväl internationell som lokal kännedom om näringslivet.

Välkommen att höra av dig till oss - vi hjälper dig att nå dina visioner!

Öppettider Halmstad

Måndag-fredag 8.00-16.00
Lunchstängt 12.00-13.00

Hitta oss

Besöksadress: Strandgatan 1-3, 302 50 Halmstad
Postadress: Strandgatan 1-3, 302 50 Halmstad
Telefon: 010-212 47 00
 

Vill du delta i våra seminarier i Halmstad?

Är du intresserad att lära dig mer om olika frågor som rör företagande och entreprenörskap? Läs mer här: www.pwc.se/kalender

Sök jobb på PwC

Är du intresserad av att arbeta på PwC och söker lediga jobb i Halmstad? Se lediga tjänster och läs mer på:www.pwc.se/karriar
 

Vill du ha hjälp med revision?

Revisionsrådgivning: Om du anlitar en revisor på PwC kan du känna dig trygg att du och din verksamhet följer lagar och regler och du får dessutom en kvalitetsstämpel som är värdefull för dina intressenter.

Vill du ha hjälp med affärsrådgivning?

Affärsutveckling: Vill du få råd om hur du startar upp en verksamhet, får den att växa eller rustar den för framtiden? På PwC finns affärsrådgivare som hjälper dig oavsett vilken fas du befinner dig i.

Vill du ha hjälp med skattefrågor?

Skatterådgivning: En skatterådgivare på PwC kan hjälpa dig med allt från pension och personbeskattning till tull, fastigheter och internationella skattefrågor. Dessutom skapar du ett långsiktigt värde för din verksamhet.

Missa inte

De senaste nyheterna och analyserna i din inbox

Prenumerera på nyhetsbrevet Dialog
 

Information och tips för
dig som driver eget

Läs mer på Företagarbloggen
 

Vill du bli kontaktad
eller få en offert?

Fyll i formuläret här
 

Kontakta oss

Sara Lindman

Sara Lindman

Revision, PwC Sverige

Tel 010-213 13 36

Maria Kryh

Maria Kryh

Skatt, PwC Sverige

Tel 0709-29 17 65

Erika Westin

Erika Westin

Administratör, PwC Sverige

Tel 010-212 80 18

Följ oss i sociala medier