Välkommen till PwC i Karlstad!

Välkommen till PwC i Karlstad

Hör av dig till oss i Karlstad!

Hos oss i Karlstad får du hjälp med revision samt skatte- och affärsrådgivning. Du får tillgång till specialister på företagande och entreprenörskap som kan hjälpa dig att driva och utveckla din verksamhet i alla faser oavsett om det gäller att starta, växa eller sälja företaget.

Vanliga frågor från företagare och organisationer är: Hur mår mitt företag? Kan jag expandera verksamheten? Vilka krav ställs på verksamheten i och med GDPR? Hur förvaltar jag företagets kapital? Har jag rätt bolagsstruktur? Är företaget skyddat mot cyberattacker? Hur kan en revisor i Karlstad skapa trygghet och säkerhet i mitt företag?

Vårt dagliga arbete med olika företag och organisationer har gett oss stor erfarenhet och branschkunskap. Vi jobbar med ledningsgrupper, styrelseledamöter, ekonomiansvariga (CFO:s), företagare och entreprenörer i olika storleksklasser.

Vårt nätverk finns på såväl internationella som lokala marknaden och värnar om ett väl fungerande och hållbart företagsklimat.

Välkommen att höra av dig till oss - din lokala rådgivnings- och revisionsbyrå i Karlstad!

 

Öppettider Karlstad

Måndag-fredag 8.00-16.00
Lunchstängt 12.00-13.00

Semesterstängt vecka 28-32.

Hitta oss

Besöksadress: Hamntorget 5, 652 26 Karlstad
Postadress: Box 351, 651 08 Karlstad
Telefon: 010-212 78 00

Vill du delta i våra seminarier i Karlstad

Är du intresserad att lära dig mer om olika frågor som rör företagande och entreprenörskap? Läs mer här: www.pwc.se/kalender

Sök jobb på PwC

Är du intresserad av att arbeta på PwC och söker lediga jobb i Karlstad? Se lediga tjänster och läs mer på:www.pwc.se/karriar

Vill du ha hjälp med revision?

Revisionsrådgivning: Om du anlitar en revisor på PwC kan du känna dig trygg att du och din verksamhet följer lagar och regler och du får dessutom en kvalitetsstämpel som är värdefull för dina intressenter.

Vill du ha hjälp med affärsrådgivning?

Affärsutveckling: Vill du få råd om hur du startar upp en verksamhet, får den att växa eller rustar den för framtiden? På PwC finns affärsrådgivare som hjälper dig oavsett vilken fas du befinner dig i.

Vill du ha hjälp med skattefrågor?

Skatterådgivning: En skatterådgivare på PwC kan hjälpa dig med allt från pension och personbeskattning till tull, fastigheter och internationella skattefrågor. Dessutom skapar du ett långsiktigt värde för din verksamhet.

Missa inte

De senaste nyheterna och analyserna i din inbox

Prenumerera på nyhetsbrevet Dialog
 

Information och tips för
dig som driver eget

Läs mer på Företagarbloggen

Vill du bli kontaktad
eller få en offert?

Fyll i formuläret här

Kontakta oss

Erik Nilsson

Erik Nilsson

Auktoriserad revisor, PwC Sverige

Tel 010-212 78 10

Pernilla Kindstedt

PwC, PwC Sverige

Tel 010-212 49 87

Följ oss i sociala medier