Välkommen till PwC i Kristianstad!

Välkommen till PwC i Kristianstad

Kontakta oss på PwC i Kristianstad

Hos oss i Kristianstad får du hjälp med revision samt skatte- och affärsrådgivning. Vi är specialister på företagande och entreprenörskap och hjälper dig att driva och utveckla din verksamhet i alla faser oavsett om det gäller att starta, expandera eller sälja företaget.

Vanliga frågor vi får från företagare och organisationer är: Hur går jag tillväga om jag vill sälja mitt företag och hur mycket är mitt bolag värt? Vad kan jag göra för att förbättra lönsamheten i företaget?  Vi har anställda utomlands - hur ska de beskattas? Hur säkerställer jag ett generationsskifte? Hur förvaltar jag mitt kapital? Har jag rätt bolagsstruktur? Hur drar jag nytta av digitaliseringen? Är mitt företag skyddat mot cyberattacker? Hur kan en revisor och en rådgivare i Kristianstad skapa trygghet och säkerhet i mitt företag?

PwC Sverige ingår i det globala nätverket PwC. Det ger oss insikter om näringslivet globalt och lokalt. Vårt dagliga arbete med olika företag och organisationer, stora som små, har gett oss stor erfarenhet och branschkunskap. Vi jobbar med ledningsgrupper, styrelseledamöter, ekonomiansvariga (CFO:s), ledare i organisationer, företagare och entreprenörer.

I Kristianstad med omnejd engagerar vi oss på olika sätt i vår regions utveckling. Vi är övertygade om att vi tillsammans med entreprenörer, kommun och andra näringslivsaktörer kan bidra till ett bättre fungerande samhälle för oss alla.

I Skåne finns tre kontor, Malmö, Helsingborg och Kristianstad. I regionen har du tillgång till ett stort antal specialister inom Revision, Tax & Legal, Risk Advisory, Deals och Consulting. Du hittar alla våra tjänster nedan.

Välkommen att höra av dig till oss - vi hjälper dig att nå dina visioner!

 

Öppettider Kristianstad

Måndag-torsdag 8.00-16.00
Fredag 8.00-15.00
Lunchstängt alla dagar 12.00-13.00

Semesterstängt vecka 29-31
Vid brådskande ärenden, kontakta Malmökontoret: 010-212 70 00

Hitta oss

Besöksadress: Tivoligatan 2, 291 31 Kristianstad
Postadress: Box 531, 291 25 Kristianstad
Telefon: 010-212 85 00
 

Vill du delta i våra seminarier i Kristianstad

Är du intresserad att lära dig mer om olika frågor som rör företagande och entreprenörskap? Läs mer här: www.pwc.se/kalender

Sök jobb på PwC

Är du intresserad av att arbeta på PwC och söker lediga jobb i Kristianstad? Se lediga tjänster och läs mer på:www.pwc.se/karriar

Vill du ha hjälp med revision?

Revisionsrådgivning: Om du anlitar en revisor på PwC kan du känna dig trygg att du och din verksamhet följer lagar och regler och du får dessutom en kvalitetsstämpel som är värdefull för dina intressenter.

Vill du ha hjälp med affärsrådgivning?

Affärsutveckling: Vill du få råd om hur du startar upp en verksamhet, får den att växa eller rustar den för framtiden? På PwC finns affärsrådgivare som hjälper dig oavsett vilken fas du befinner dig i.

Vill du ha hjälp med skattefrågor?

Skatterådgivning: En skatterådgivare på PwC kan hjälpa dig med allt från pension och personbeskattning till tull, fastigheter och internationella skattefrågor. Dessutom skapar du ett långsiktigt värde för din verksamhet.

Missa inte

De senaste nyheterna och analyserna i din inbox

Prenumerera på nyhetsbrevet Dialog
 

Information och tips för
dig som driver eget

Läs mer på Företagarbloggen

Vill du bli kontaktad
eller få en offert?

Fyll i formuläret här

Kontakta oss

Martin Bendz

Martin Bendz

Revision, PwC Sverige

Tel 010-212 85 52

Lina Elnertz Stoitzner

Lina Elnertz Stoitzner

Administratör, PwC Sverige

Tel 010-602 00 12

Följ oss i sociala medier