Välkommen till PwC i Luleå!

Välkommen till PwC i Luleå

Hör av dig till vårt kontor i Luleå

Hos oss i Luleå får du hjälp med revision samt affärs- och skatterådgivning. Du får tillgång till revisorer och rådgivare så att du kan driva din verksamhet och att utveckla den oavsett om det gäller att starta, växa eller avveckla.

Företagare och organisationer ställs inför en rad frågor som rör exempelvis lagar och regler, lönsamhet, styrning och ledarskap, informationssäkerhet. Vanliga frågor vi får är: Hur går jag tillväga om jag vill sälja mitt företag och hur mycket är mitt bolag värt? Vi har anställda utomlands - hur ska de beskattas? Hur förvaltar jag företagets kapital? Har jag rätt bolagsstruktur för min verksamhet? Vi är en ideell organisation - hur rapporterar vi effekten av vårt arbete? Hur upprättar jag en hållbarhetsredovisning? Hur förbereder vi oss på risker som cyberattacker?

Vårt dagliga arbete med olika företag och organisationer, stora som små, har gett oss stor erfarenhet och branschkunskap om näringslivet. Vi jobbar med ledningsgrupper, styrelseledamöter, ekonomiansvariga (CFO:s), företagare och entreprenörer, kommuner, regioner och landsting, statsförvaltning, offentligt ägda bolag och ideella organisationer.

PwC Sverige ingår i det globala nätverket PwC. Det ger oss insikter om näringslivet globalt såväl som lokalt i Luleå. Tillsammans arbetar vi för ett väl fungerande och hållbart samhälle.

Välkommen att höra av dig till oss - din lokala rådgivnings- och revisionsbyrå i Luleå!

 

Öppettider Luleå

Måndag-fredag 8.00-16.00
Lunchstängt 12.00-13.00

Hitta oss

Besöksadress: Kungsgatan 5, 972 34 Luleå
Postnummer: Box 59, 971 03 Luleå
Telefon: 010-212 71 00
 

Vill du delta i våra seminarier i Luleå

Är du intresserad att lära dig mer om olika frågor som rör företagande och entreprenörskap? Läs mer här: www.pwc.se/kalender

Sök jobb på PwC

Är du intresserad av att arbeta på PwC och söker lediga jobb i Luleå? Se lediga tjänster och läs mer på: www.pwc.se/karriar

Vill du ha hjälp med revision?

Revisionsrådgivning: Om du anlitar en revisor på PwC kan du känna dig trygg att du och din verksamhet följer lagar och regler och du får dessutom en kvalitetsstämpel som är värdefull för dina intressenter.

Vill du ha hjälp med affärsrådgivning?

Affärsutveckling: Vill du få råd om hur du startar upp en verksamhet, får den att växa eller rustar den för framtiden? På PwC finns affärsrådgivare som hjälper dig oavsett vilken fas du befinner dig i.

Vill du ha hjälp med skattefrågor?

Skatterådgivning: En skatterådgivare på PwC kan hjälpa dig med allt från pension och personbeskattning till tull, fastigheter och internationella skattefrågor. Dessutom skapar du ett långsiktigt värde för din verksamhet.

Missa inte

De senaste nyheterna och analyserna i din inbox

Prenumerera på nyhetsbrevet Dialog
 

Information och tips för
dig som driver eget

Läs mer på Företagarbloggen

Vill du bli kontaktad
eller få en offert?

Fyll i formuläret här

Kontakta oss

Thomas Taavo

Thomas Taavo

Partner, PwC Sverige

Tel 010-212 71 81

Följ oss i sociala medier