Välkommen till PwC i Norrköping!

Välkommen till PwC i Norrköping

Hör av dig till oss i Norrköping

Hos oss i Norrköping får du hjälp med skatte- och affärsrådgivning samt revision. Du kan få hjälp med att driva och utveckla din verksamhet i alla faser oavsett om det gäller att starta, växa eller avveckla.

Vanliga frågor från företagare och organisationer är: Hur går jag tillväga om jag vill sälja mitt företag och hur mycket är mitt bolag värt? Kan ni hjälpa mig med upphandling av nytt affärssystem? Kan jag expandera verksamheten? Hur ska ett avtal se ut för att skydda mig som köpare/säljare juridiskt? Vad bör jag tänka på när det gäller mitt företag och familjerättsliga frågor? Vi har anställda utomlands - hur ska de beskattas? Har jag rätt bolagsstruktur? Hur kan en rådgivare på PwC hjälpa oss med vår informationssäkerhet?

Vårt dagliga arbete med olika företag och organisationer inom såväl offentlig och kommunal sektor som den ideella, har gett oss stor erfarenhet och branschkunskap. Vi jobbar med ledningsgrupper, styrelseledamöter, ekonomiansvariga (CFO:s), företagare och entreprenörer i verksamheter i olika storleksklasser.

PwC Sverige ingår i det globala nätverket PwC. Det ger oss insikter om näringslivet globalt såväl som lokalt i Norrköping. Tillsammans arbetar vi för ett väl fungerande och hållbart samhälle.

Du är välkommen att höra av dig till oss - vi hjälper dig att nå dina visioner!
 

Öppettider Norrköping

Måndag-fredag 8.00-16.00
Lunchstängt 12.00-13.00

Hitta oss

Besöksadress: Knäppingsborgsgatan 3, 602 21 Norrköping
Postadress: Box 2319, 600 02 Norrköping
Telefon: 010-212 91 00
 

Vill du delta i våra seminarier i Norrköping

Är du intresserad att lära dig mer om olika frågor som rör företagande och entreprenörskap? Läs mer här: www.pwc.se/kalender

Sök jobb på PwC

Är du intresserad av att arbeta på PwC och söker lediga jobb i Norrköping? Se lediga tjänster och läs mer på: www.pwc.se/karriar

Vill du ha hjälp med revision?

Revisionsrådgivning: Om du anlitar en revisor på PwC kan du känna dig trygg att du och din verksamhet följer lagar och regler och du får dessutom en kvalitetsstämpel som är värdefull för dina intressenter.

Vill du ha hjälp med affärsrådgivning?

Affärsutveckling: Vill du få råd om hur du startar upp en verksamhet, får den att växa eller rustar den för framtiden? På PwC finns affärsrådgivare som hjälper dig oavsett vilken fas du befinner dig i.

Vill du ha hjälp med skattefrågor?

Skatterådgivning: En skatterådgivare på PwC kan hjälpa dig med allt från pension och personbeskattning till tull, fastigheter och internationella skattefrågor. Dessutom skapar du ett långsiktigt värde för din verksamhet.

De senaste nyheterna och analyserna i din inbox

Prenumerera på nyhetsbrevet Dialog
 

Information och tips för
dig som driver eget

Läs mer på Företagarbloggen

Vill du bli kontaktad
eller få en offert?

Fyll i formuläret här

Kontakta oss

Andreas Landin

Andreas Landin

Revision, PwC Sverige

Tel 010-212 95 42

Sofia Liensdorf

Sofia Liensdorf

Administratör, PwC Sverige

Tel 0739-10 58 03

Följ oss i sociala medier