Välkommen till PwC i Skövde!

Välkommen till PwC i Skövde

Din lokala rådgivnings- och revisionsbyrå i Skövde

Hos oss i Skövde får du hjälp med skatte- och affärsrådgivning samt revision. Vi hjälper såväl företagare som organisationer att driva och utveckla sina verksamheter - oavsett om det gäller att starta, växa eller avveckla.

Vanliga frågor vi får från våra kunder är: Vad kan jag göra för att förbättra lönsamheten i företaget?  Hur förvaltar jag mitt företags kapital? Hur kan styrelsearbetet förbättras? Vi har anställda utomlands - hur ska de beskattas? Hur drar jag nytta av digitaliseringen? Är mitt företag skyddat mot cyberattacker? Hur kan en revisor i Skövde skapa trygghet och säkerhet i mitt företag?

Vårt dagliga arbete med olika företag och organisationer har gett oss stor erfarenhet och branschkunskap. Vi jobbar med ledningsgrupper, styrelseledamöter, ekonomiansvariga (CFO:s), företagare och entreprenörer i verksamheter i olika storleksklasser.

PwC Sverige ingår i det globala nätverket PwC. Det ger oss insikter om näringslivet globalt såväl som lokalt i Skövde. Tillsammans arbetar vi för ett väl fungerande och hållbart samhälle.

Du är välkommen att höra av dig till oss - vi hjälper dig att nå dina visioner!
 

Öppettider Skövde

Måndag-torsdag 9.00-15.00
Fredag stängt
Lunchstängt 12.00-13.00

Hitta oss

Besöksadress: Trädgårdsgatan 15 B, 541 30 Skövde
Postadress: Box 223, 541 25 Skövde
Telefon: 010-212 97 00
 

Vill du delta i våra seminarier i Skövde?

Är du intresserad att lära dig mer om olika frågor som rör företagande och entreprenörskap? Läs mer här: www.pwc.se/kalender

Sök jobb på PwC

Är du intresserad av att arbeta på PwC och söker lediga jobb i Skövde? Se lediga tjänster och läs mer på:www.pwc.se/karriar

Vill du ha hjälp med revision?

Revisionsrådgivning: Om du anlitar en revisor på PwC kan du känna dig trygg att du och din verksamhet följer lagar och regler och du får dessutom en kvalitetsstämpel som är värdefull för dina intressenter.

Vill du ha hjälp med affärsrådgivning?

Affärsutveckling: Vill du få råd om hur du startar upp en verksamhet, får den att växa eller rustar den för framtiden? På PwC finns affärsrådgivare som hjälper dig oavsett vilken fas du befinner dig i.

Vill du ha hjälp med skattefrågor?

Skatterådgivning: En skatterådgivare på PwC kan hjälpa dig med allt från pension och personbeskattning till tull, fastigheter och internationella skattefrågor. Dessutom skapar du ett långsiktigt värde för din verksamhet.

De senaste nyheterna och analyserna i din inbox

Prenumerera på nyhetsbrevet Dialog
 

Information och tips för
dig som driver eget

Läs mer på Företagarbloggen
 

Vill du bli kontaktad
eller få en offert?

Fyll i formuläret här
 

Kontakta oss

Marina Svensson

Marina Svensson

Revision, PwC Sverige

Tel 010-212 54 08

Lillbeth Gustafsson

Lillbeth Gustafsson

Administratör, PwC Sverige

Tel 010-212 97 05

Johan Stomlind

Johan Stomlind

Skatt, PwC Sverige

Tel 010-212 92 09

Kundtjänst

Kundtjänst

Kundtjänst, PwC Sverige

Tel 010-212 40 00

Följ oss i sociala medier