Välkommen till PwC i Skövde!

Din lokala rådgivnings- och revisionsbyrå i Skövde

Hos oss i Skövde får du hjälp med skatte- och affärsrådgivning samt revision. Vi hjälper såväl företagare som organisationer att driva och utveckla sina verksamheter - oavsett om det gäller att starta, växa eller avveckla.

Vanliga frågor vi får från våra kunder är: Vad kan jag göra för att förbättra lönsamheten i företaget?  Hur förvaltar jag mitt företags kapital? Hur kan styrelsearbetet förbättras? Vi har anställda utomlands - hur ska de beskattas? Hur drar jag nytta av digitaliseringen? Är mitt företag skyddat mot cyberattacker? Hur kan en revisor i Skövde skapa trygghet och säkerhet i mitt företag?

Vårt dagliga arbete med olika företag och organisationer har gett oss stor erfarenhet och branschkunskap. Vi jobbar med ledningsgrupper, styrelseledamöter, ekonomiansvariga (CFO:s), företagare och entreprenörer i verksamheter i olika storleksklasser.

PwC Sverige ingår i det globala nätverket PwC med kontor i 158 länder. Det ger oss insikter om näringslivet globalt såväl som lokalt i Skövde. Tillsammans arbetar vi för ett väl fungerande och hållbart samhälle.

Du är välkommen att höra av dig till oss -  vi hjälper dig att nå dina visioner!
 

Har du frågor om redovisning eller lönehantering? PwC har valt att sälja affärsområdet för dessa tjänster för att i stället fokusera på revision och affärsrådgivning. Med effekt från 1 juli 2018 kommer den nya verksamheten att drivas som ett eget bolag under varumärket Aspia  och inte längre vara en del av PwC. Aspia och PwC kommer att ha ett nära samarbete och fortsätta arbeta för våra gemensamma kunders bästa. Läs mer om Aspia på www.aspia.se.

Logga in i MyBusiness här: https://mybusiness.aspia.se.

Öppettider Skövde

Måndag-torsdag 9.00-15.00
Fredag stängt
Lunchstängt 12.00-13.00

Kontoret är stängt vecka 28-32

Hitta oss

Besöksadress: Trädgårdsgatan 15 B, 541 30 Skövde
Postadress: Box 223, 541 25 Skövde
Telefon: 010-212 97 00
 

Vill du delta i våra seminarier i Skövde?

Är du intresserad att lära dig mer om olika frågor som rör företagande och entreprenörskap? Läs mer här: www.pwc.se/kalendarium

Sök jobb på PwC

Är du intresserad av att arbeta på PwC och söker lediga jobb i Skövde? Se lediga tjänster och läs mer på:www.pwc.se/karriar

Vill du ha hjälp med revision?

Revisionsrådgivning: Om du anlitar en revisor på PwC kan du känna dig trygg att du och din verksamhet följer lagar och regler och du får dessutom en kvalitetsstämpel som är värdefull för dina intressenter.

Vill du ha hjälp med affärsrådgivning?

Affärsutveckling: Vill du få råd om hur du startar upp en verksamhet, får den att växa eller rustar den för framtiden? På PwC finns affärsrådgivare som hjälper dig oavsett vilken fas du befinner dig i.

Vill du ha hjälp med skattefrågor?

Skatterådgivning: En skatterådgivare på PwC kan hjälpa dig med allt från pension och personbeskattning till tull, fastigheter och internationella skattefrågor. Dessutom skapar du ett långsiktigt värde för din verksamhet.

De senaste nyheterna och analyserna i din inbox

Prenumerera på nyhetsbrevet Dialog
 

Information och tips för
dig som driver eget

Läs mer på Företagarbloggen
 

Vill du bli kontaktad
eller få en offert?

Fyll i formuläret här
 

Kontakta oss

Marina Svensson

Marina Svensson

Revision, PwC Sverige

Tel 010-212 54 08

Lillbeth Gustafsson

Lillbeth Gustafsson

Administratör, PwC Sverige

Tel 010-212 97 05

Johan Ohlsson

Johan Ohlsson

Skatt, PwC Sverige

Tel 010-212 92 09

Customer Hub

Customer Hub

Kundtjänst, PwC Sverige

Tel 010-212 50 00

Följ oss i sociala medier