Välkommen till PwC i Trollhättan!

Välkommen till PwC i Trollhättan

Hör av dig till oss i Trollhättan

Hos oss i Trollhättan får du hjälp med revision samt skatte- och affärsrådgivning. Vi hjälper såväl företagare som organisationer att driva och utveckla sina verksamheter - oavsett om det gäller att starta, växa eller avveckla.

Vanliga frågor från våra kunder är: Vad kan jag göra för att förbättra lönsamheten i företaget?  Hur förvaltar jag mitt företags kapital? Hur skapar jag en hållbar affärsidé? Vi har anställda utomlands - hur ska de beskattas? Hur drar jag nytta av digitaliseringen? Är företaget skyddat mot cyberattacker? Hur kan en rådgivare på PwC hjälpa oss med vår informationssäkerhet?

PwC Sverige ingår i det globala nätverket PwC. Vårt dagliga arbete med olika företag och organisationer har gett oss erfarenhet och branschkunskap. Vi jobbar med ledningsgrupper, styrelseledamöter, ekonomiansvariga (CFO:s), företagare och entreprenörer i verksamheter i olika storleksklasser. Detta ger oss insikter om näringslivet globalt såväl som lokalt i Trollhättan. Tillsammans arbetar vi för ett väl fungerande och hållbart samhälle.

Välkommen att höra av dig till oss - din lokala revisions- och rådgivningsbyrå i Trollhättan!
 

Öppettider Trollhättan

Måndag-fredag 8.00-16.00
Lunchstängt 12.00-13.00

Hitta oss

Besöksadress: Kungsgatan 32, 461 30 Trollhättan
Postadress: Box 307, 461 27 Trollhättan
Telefon: 010-212 59 00
 

Vill du delta i våra seminarier i Trollhättan?

Är du intresserad att lära dig mer om olika frågor som rör företagande och entreprenörskap? Läs mer här: www.pwc.se/kalender

Sök jobb på PwC

Är du intresserad av att arbeta på PwC och söker lediga jobb i Skövde? Se lediga tjänster och läs mer på: www.pwc.se/karriar
 

Vill du ha hjälp med revision?

Revisionsrådgivning: Om du anlitar en revisor på PwC kan du känna dig trygg att du och din verksamhet följer lagar och regler och du får dessutom en kvalitetsstämpel som är värdefull för dina intressenter.

Vill du ha hjälp med affärsrådgivning?

Affärsutveckling: Vill du få råd om hur du startar upp en verksamhet, får den att växa eller rustar den för framtiden? På PwC finns affärsrådgivare som hjälper dig oavsett vilken fas du befinner dig i.

Vill du ha hjälp med skattefrågor?

Skatterådgivning: En skatterådgivare på PwC kan hjälpa dig med allt från pension och personbeskattning till tull, fastigheter och internationella skattefrågor. Dessutom skapar du ett långsiktigt värde för din verksamhet.

De senaste nyheterna och analyserna i din inbox

Prenumerera på nyhetsbrevet Dialog
 

Information och tips för
dig som driver eget

Läs mer på Företagarbloggen
 

Vill du bli kontaktad
eller få en offert?

Fyll i formuläret här
 

Kontakta oss

Daniel Larsson

Auktoriserad revisor, PwC Sverige

Tel 010-212 44 62

Marie Richardsson

Marie Richardsson

Director, skatt, PwC Sverige

Tel 010-212 59 16

Kundtjänst

Kundtjänst

Kundtjänst, PwC Sverige

Tel 010-212 40 00

Följ oss i sociala medier