Bokslutsanalys

Bokslutsanalys | PwC

Hitta värdefull information i ditt bokslut


När du står inför en förändring eller vill säkerställa rätt väg framåt, är det klokt att börja med vad du vet. I ditt bokslut finns mängder av data och information som du kan ha nytta av, både nu och framåt.

 

Bokslutsanalys

När din rådgivare analyserar ditt bokslut tillsammans med dig, bestämmer du först om du vill ha en generell analys eller om vi ska fokusera på ett särskilt område. Med början i årsbokslutet, tar vi också in historiska kassaflödespåverkande poster, till exempel, för att jämföra. Datan vi får fram gör att vi bland annat kan beräkna nyckeltal och jämföra dem med din bransch. När analysen är klar presenteras den för dig och ditt företag på ett lättfattligt och visuellt sätt som gör att de i din organisation som behöver ta till sig informationen kan göra det på bästa sätt. Viktiga nyckeltal beräknas och visas i diagramform, och siffror sätts i ett sammanhang där de kan jämföras med varandra för att ge dig perspektiv på din verksamhet.
 

Beslutsunderlag

Din bokslutsanalys ger dig inte bara en tydlig bild av ditt företags siffror och ett bra beslutsunderlag. Den ger dig också en grund för hantering av de utmaningar och möjligheter du stöter på framåt. Kort sagt, ett väldigt bra sätt att utnyttja potentialen i dina siffror.

Bokslutsanalys

Vill du veta mer? Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

Required fields are marked with an asterisk(*)

By submitting your email address, you acknowledge that you have read the Privacy Statement and that you consent to our processing data in accordance with the Privacy Statement (including international transfers). If you change your mind at any time about wishing to receive the information from us, you can send us an email message using the Contact Us page.

Följ oss i sociala medier