PwC – jobb för dig med erfarenhet

På PwC är vi alltid på jakt efter nya erfarna kollegor som vill vara med och förbättra våra kunders vardag. Därför är vi nyfikna på dig!

Ta dig till nästa nivå i karriären

PwC:s ambition är att vara ett innovativt revisions- och rådgivningsföretag med stark tillväxt. Att erbjuda våra kunder ett brett tjänsteerbjudande anpassat till deras behov är grunden för vår affärsidé. Därför söker vi medarbetare med olika bakgrunder, erfarenheter och nivåer i yrkeslivet. För dig som har flera års erfarenhet inom ditt kompetensområde och vill utvecklas ytterligare i din yrkesroll finns det många intressanta möjligheter på PwC.

Hitta utmaningarna som matchar din expertis och ditt driv

I ett näringsliv som ständigt förändras är det viktigt att ha medarbetare som utvecklas i samma takt och delar med sig av sin expertis. På PwC ger vi dig stort ansvar att bidra med din egen unika kompetens såväl som förmånen att lära nytt av kunniga kollegor och en händelserik bransch. I en föränderlig omvärld blir förmågan att bygga och bibehålla långsiktiga relationer extra viktig för att nå framgång. Dessutom behövs ett ständigt driv och högt engagemang för att kunna ge företag och organisationer revision och rådgivning i toppklass.

Sveriges största revisions- och rådgivningsföretag

PwC är marknadsledande inom revision, skatte- och affärsrådgivning och verkar i alla branscher inom privat, ideell och offentlig sektor. Att jobba som rådgivare på PwC ger dig möjlighet att vara med på spännande uppdrag hos några av våra 45 000 kunder. I praktiken arbetar vi ofta tillsammans över affärsområdena med målet att leverera mesta möjliga värde för våra kunder. Arbetet utgår från vår vision om ett väl fungerande och hållbart näringsliv där PwC bidrar genom att skapa förtroende och lösa viktiga problem.

Med våra 33 kontor och 2 900 medarbetare hjälper vi både större och mindre företag i hela landet. PwC Sverige ingår i det globala nätverket PwC där vi delar kunskaper, erfarenheter och lösningar med 276 000 kollegor i 157 länder.
 

Employer branding-teamet på Universum Awards.

84 % av medarbetarna är stolta över att jobba på PwC.

Medarbetarenkät 2018

Hitta den perfekta rollen för dig på PwC

Logga in på ditt konto

...eller

Välj utifrån ort

Sök med erfarenhetsnivå

Sök utifrån affärsområde

"PwC tar bredd i förhållande till nischaktörer. Vår styrka ligger i att jobba tillsammans. Det finns enskilda aktörer som kan slå oss i sprint och kula, men ingen kan slå oss i tiokamp när vi lägger samman våra kompetenser. Vi samverkar och fördjupar vår specialisering, däri ligger vår styrka."

Peter Nyllinge, styrelseordförande, PwC

Kontakta oss

Simon Fjellner

Simon Fjellner

Employer Brand Manager, PwC Sverige

Tel 0730-74 18 74

Följ PwC Karriär