Event och casetävlingar

Why PwC?

Funderar du på vad som är ditt nästa steg efter examen? Och på vilket företag du skulle trivas bäst? Vad är viktigast för dig hos en framtida arbetsgivare? Kanske kan vi göra det klarare för dig genom att svara på en enda fråga – varför PwC?

Med vårt event Why PwC välkomnar vi dig till en avslappnad kväll där vi vänder och vrider på frågan om varför PwC skulle kunna vara ett alternativ för dig. Vi bjuder in till en öppen diskussion där du får träffa en mängd medarbetare på PwC. Vi kommer också svara på frågan om PwC:s funktion i samhället i stort. Vad innebär egentligen vår vision ”Ett väl fungerade och hållbart näringsliv och samhälle”? 

Vi hoppas att du vill lära känna oss lite bättre samtidigt som vi bjuder på mat och en trevlig kväll.  Oavsett vad du pluggar, eller hur länge du har pluggat, så vill vi gärna träffa dig! 

Håll utkik i kalendariet här på hemsidan eller på våra sociala medier för att se eventdatum i din stad.

Audit Practice

Populärvetenskapliga teorier säger att du måste träna 10 000 timmar för att bli riktigt bra, oavsett om det handlar om ett musikinstrument du vill behärska eller revision.

För att ge dig chansen att träna genomför vi temadagar, där du under en dag får komma till ett av våra kontor, träffa revisorer och andra studenter samt träna dig på att lösa riktiga fall hämtade ur vår vardag.

Det innebär att du får chansen att träna på det du lärt dig under din utbildning samtidigt som du får en unik inblick i hur ett stort företag fungerar och möjlighet att knyta nya kontakter.

  • Ansökning sker per ort. Håll utkik!

  • Är du med i PwC Student får du förhandsinbjudan

Advisory Case Competition

Tävling för dig som är intresserad av Corporate Finance och Management Consulting.

Vi arrangerar en casetävling för hitta talanger inom avancerad affärsrådgiving. Det är lysande tillfällen att känna på hur det fungerar i praktiken, visa vad du går för och att knyta nya kontakter. Alla deltagare får intyg som ett tillskott i sitt CV och personlig feedback på sin prestation.

Håll utkik efter mer information om nästa års tävling.

Kontakta oss

Simon Fjellner

Simon Fjellner

Employer Brand Manager, PwC Sverige

Tel 0730-74 18 74

Följ PwC Karriär