Asset & Wealth Management

Globalt nätverk av specialister inom kapitalförvaltning

Kapitalförvaltningsbranschen växer och förändras

Nya regler ska hanteras och konsolidering ställer krav på ständig utveckling och förnyelse med en pågående branschomvandling till följd. Vi har stor erfarenhet om de utmaningar som branschen ställs inför och hur de kan hanteras.
 

Se våra webbinarier för finansiell sektor

Aktuella frågor för fond- och värdepappersbolag

2022-12-08

På seminariet går vi igenom aktuella bransch- och regelverksfrågor, nyheter inom moms- och skatt och senaste nytt inom hållbarhet.

Aktuella frågor för fond- och värdepappersbolag

2022-06-08

Seminarium om aktuella frågeställningar där vi under ledning av PwC:s specialister diskuterar och utbyter kunskap. På seminariet går vi igenom aktuella bransch- och regelverksfrågor, nyheter inom moms- och skatt och vad som är senaste nytt inom hållbarhet.

Aktuella frågor för fond- och värdepappersbranschen

Nu kan du se inspelningen av webbinariet från 7 december 2021. Våra PwC-specialister och inbjudna experter delade med sig av insikter om viktiga och aktuella frågor för fondbranschen, bland annat hållbarhet/ESG.
Se sändningen här
 

2021-06-08

Aktuella frågor för fond- och värdepappersbolag

Ett högaktuellt webbinarium som bjuder på ett urval av aktuella frågeställningar där vi under ledning av PwC:s specialister diskuterar och utbyter kunskap. På dagens webbinarium går vi igenom aktuella bransch- och regelverksfrågor, nyheter inom moms- och skatt och vad som är senaste nytt inom Sustainable Finance. Fredrik Nordström, vd Fondbolagens Förening, berättar om aktuella frågor och vad som är på agendan utifrån föreningens perspektiv.

Kontakta oss

Daniel Algotsson

Daniel Algotsson

Partner, ansvarig Asset & Wealth Management, PwC Sverige

Tel 0709-29 37 54

Följ oss i sociala medier