Sociala medier

Följ PwC i sociala medier!

Följ oss i våra sociala kanaler

Linkedin, Facebook, Twitter, Instagram samt Youtube så missar du inte spännande nyheter, insikter, rapporter, thought leadership-material och blogginlägg som behandlar stora aktuella ämnen.

Som Sveriges största revisions- och rådgivningsföretag ser vi till att du varje dag är uppdaterad med det senaste inom våra tjänsteområden och branscher som vi på PwC är verksamma kring.

Dessutom har vi många samarbeten att visa upp kring och vi rapporterar från olika events och seminarier runt om i landet vi håller i. En stor majoritet – 83 procent – av svenska internetanvändare använder idag sociala medier och 65 procent besöker sociala nätverk dagligen. Mot den bakgrunden förstår vi hur viktiga dessa kanaler är för er och vi gör allt för att innehållet ska beröra och ge er ny kunskap.

Under 2019 var PwC Sverige också först ut i Europa som företag att få tillgång till att sända live på världens största affärsnätverket LinkedIn och är ett extra spännande sätt att sprida vår expertis till er i ett "här och nu"-format. Där bjuder vi våra följare på insikter, nya trender, tips och konkreta åtgärder av våra egna specialister men även externa gäster som vi bjuder in till samtal i våra paneler. Sociala medier är för oss viktiga kanaler och vi ser fram emot att du börjar att följa oss idag i de kanaler som passar dig bäst!

PwC sänder LinkedIn Live
- först ut i Europa

Som första företag i Europa fick vi försommaren 2019 tillgång till LinkedIn Live. Succén har varit fullkomlig och vi har sedan dess fortsatt streama events vid återkommande tillfällen. Vill du se dem i efterhand kan du besöka vår officiella sida på LinkedIn och de tidigare livesändningarna är markerade med "tidigare live". Läs mer om våra Linkedin sändningar.


Följ oss i sociala medier