Sociala medier

Följ oss i våra sociala kanaler

Linkedin, Facebook, Twitter, Instagram samt Youtube så missar du inte spännande nyheter, insikter, rapporter, thought leadership-material och blogginlägg som behandlar stora aktuella ämnen.

Som Sveriges största revisions- och rådgivningsföretag ser vi till att du varje dag är uppdaterad med det senaste inom våra tjänsteområden och branscher som vi på PwC är verksamma kring.

Dessutom har vi många samarbeten att visa upp kring och vi rapporterar från olika events och seminarier runt om i landet vi håller i. En stor majoritet – 83 procent – av svenska internetanvändare använder idag sociala medier och 65 procent besöker sociala nätverk dagligen. Mot den bakgrunden förstår vi hur viktiga dessa kanaler är för er och vi gör allt för att innehållet ska beröra och ge er ny kunskap.

Under 2019 var PwC Sverige också först ut i Europa som företag att få tillgång till att sända live på världens största affärsnätverket LinkedIn och är ett extra spännande sätt att sprida vår expertis till er i ett "här och nu"-format. Där bjuder vi våra följare på insikter, nya trender, tips och konkreta åtgärder av våra egna specialister men även externa gäster som vi bjuder in till samtal i våra paneler. Sociala medier är för oss viktiga kanaler och vi ser fram emot att du börjar att följa oss idag i de kanaler som passar dig bäst!

LinkedIn Live
- först i Europa

Som första bolag i Europa gjorde vi live-streamat event på Linkedin. Succén har varit fullkomlig och vi har sedan dess fortsatt streama events vid återkommande tillfällen.

Se en av våra streamar nedan och följ oss gärna på LinkedIn, så får du löpande information om när nästa live-stream går av stapeln.


Våra kanaler

Kontakta oss

Johnny Axelsson

Johnny Axelsson

Social Media Manager, PwC Sverige

Tel 0709 291001

Följ oss i sociala medier