Digital transformation

Vi lever och verkar i en tid där förändring är snabbare och större än någonsin tidigare. En era med fantastiska möjligheter att skapa värde. Där framgång handlar om insikt. Om emerging tech och viljan att skaffa sig nya perspektiv.

Upskilling för en digital värld med New world. New skills.

För att se till att vi är relevanta både idag och i framtiden har vi skapat ett globalt initiativ inom hela PwC-nätverket som vi kallar för New world. New skills. Syftet är att stärka våra kunskaper och förmågor inom digitala ämnen och tekniker, och genom att kompetensutveckla oss själva digitalt kan vi på ett bättre sätt hjälpa våra kunder med deras digitala transformation. Här berättar vi mer om hur vi upskillar oss själva, våra kunder och samhället.  

 

Emerging Tech: Allt du behöver veta för en framgångsrik digitalisering

Tekniska genombrott utvecklas i rasande fart. Inom teknikområdet arbetar PwC Sverige med flera emerging technologies. Dessa teknikskiften kommer att ha stor påverkan på företagsstrategier och affärsmodeller.

"PwC ger dig rätta förutsättningarna för framgång idag och i framtiden. Tillsammans gör vi det möjligt."

Fredrik Lindblad, Global Experience Consulting Leader, PwC Sverige
loading-player

Playback of this video is not currently available

The Power of Perspective

Receptet för framgång handlar om insikt. Om viljan att skaffa sig nya perspektiv genom passion för kunden och skapa fantastiska upplevelser. Om att ha mod att experimentera, bygga protyper, testa med kunder för att innovera snabbt och kontinuerligt. Om att vara nyfiken att konstant lära nytt med teknologi och kreativitet. Det handlar om The Power of Perspective.

Pond slår sig ihop med PwC.

Experience Consulting rådgivning inom kundupplevelser

På Experience Consulting i Stockholm arbetar vi med att utveckla kundupplevelser och digitalisering av varumärken.

Läs mer om Experience Center

loading-player

Playback of this video is not currently available

Så gör du digital succé av din innovation

Vi köper inte längre en produkt, vi identifierar oss snarare med ett varumärke. Det är runt varumärket man måste bygga sitt innehåll, sin digitala närvaro, för att lyckas. Med metoden T.A.P. hjälper vi dig i din innovationsprocess och hur du kan att optimera dialogen kring din innovation och skapa relevant och nytänkande innehåll som driver engagemang, leder till sök och viral spridning för att sedan landa i köpbeslut – konvertering.

 

Hur säker är din verksamhet?

Cyber Security handlar om att skapa rätt förutsättningar för din verksamhet i en värld under ständig förändring. Den digitala transformeringen ger oss oändliga möjligheter, samtidigt som den för med sig nya risker.

Det är dags att se cyberhoten för vad de är - strategiska företagsrisker som kan ha stor inverkan på din verksamhet. Det gäller att identifiera och kunna hantera de hot du står inför, så att du kan driva och utveckla din verksamhet med minimerad risk och bevarat förtroende från omvärlden. Det kallar vi Digital Trust.

Data & Analytics Transformation

Det är en utmaning för många företag att låsa upp kraften som finns i data för att införa dataanalys och AI i sin verksamhet. Grunden är att förstå vilka strategiska mål som ska uppnås och att säkerställa att organisationen har rätt kompetens. Det kräver lösningar längs med hela informationsvärdekedjan, från att säkerställa datakvalitet, vilket är avgörande för att skapa pålitliga data för AI-baserad tjänster och produkter, till att ändra organisationsmodeller till att bli agila och effektiva när dessa data och AI-baserade tjänster skapas.

Läs mer om Data & Analytics

 

Företag som investerar i Big Data och AI i sin verksamhet lyckas bättre än sina konkurrenter med 5% i produktivitet och 6% i lönsamhet.

Harvard Business Review

PwC hjälper företag att bygga förtroende i grunden för verksamheten och lösa de viktiga problem de ställs inför. Vi gör detta genom vårt arv från “assurance”, vårt öga för detaljer och en heltäckande kommersiell insikt. Vi samlar rätt personer för att lösa utmaningarna.

 

 

Bild på kod som hanterar en cyberattack

Så hanterar du en cyberattack!

Game of Threats är ett digitalt spel som simulerar effekten av cyberrelaterade kriser eller attacker. Genom spelet får deltagarna snabbt förståelse för riskerna och vad som krävs för att hantera hoten.

Spelmiljön är utvecklad för att skapa en realistisk upplevelse där du tvingas ta avgörande beslut med minimal information och där du får direkt feedback på vald strategi av PwC:s specialister och en ökad insikt i tankesättet hos antagonister.

loading-player

Playback of this video is not currently available

Vad är "Robotic Process Automation" (RPA)?

Robotic Process Automation skiljer sig från traditionell automatisering då RPA arbetar i samma miljö som en mänsklig användare, dvs på en dator och utför de aktiviteter som en mänsklig användare skulle göra.

Där en systemimplementering inte passar av någon anledning, erbjuder RPA en överlägsen automatiseringsmöjlighet som leder till markanta kostnads- och effektivitetsfördelar på både kort och lång sikt.

Kontakta oss

Sofia Götmar-Blomstedt

Sofia Götmar-Blomstedt

Vd

Tel 0709-29 28 82

Bo Karlsson

Bo Karlsson

Chief Digital Officer

Tel 0709-29 11 17

Jon Arwidson

Jon Arwidson

Partner, branschansvarig hälso- och sjukvård

Tel 0709-29 31 02

Fredrik Lindblad

Fredrik Lindblad

Global Experience Consulting Leader

Tel 0709-29 33 18

Följ oss i sociala medier

Vill du ha hjälp med frågor inom Emerging Tech?

Fyll i nedanstående formulär så återkommer vi till dig.

Required fields are marked with an asterisk(*)

By submitting your email address, you acknowledge that you have read the Privacy Statement and that you consent to our processing data in accordance with the Privacy Statement (including international transfers). If you change your mind at any time about wishing to receive the information from us, you can send us an email message using the Contact Us page.

Hide