Skip to content Skip to footer
Sök
PwC

Visar resultat

PwC och Norrsken Foundation i samarbete för att göra skillnad

2018-09-06

Peter Nyllinge PwC, Frida Siwe och Niklas Adalberth, Norrsken

Peter Nyllinge PwC, med Frida Siwe och Niklas Adalberth, Norrsken.

Norrsken Foundation är ett av världens främsta nav inom Impact Entrepreneurship, med en rad medlemsbolag med den gemensamma nämnaren att de arbetar med tech för att göra världen till en bättre plats. PwC var rådgivare till Norrsken redan vid etableringen och bildandet av stiftelsen 2016 och nu tar vi nästa steg med ett strategiskt samarbete.

Partnerskapet innebär att vi blir huvudpartner till hela Norrskensfären vad gäller rådgivning inom bland annat skattefrågor, startup- och scaleupföretag, verksamhetsutveckling, hållbarhetsfrågor, digitalisering, finansiella tjänster och cybersäkerhet. Vårt globala nätverk gör det också möjligt för oss att erbjuda rådgivning i samband med Norrskens kommande internationella expansion.

– Vi är otroligt stolta över att ta nästa gemensamma steg tillsammans med PwC, som vi har jobbat med sedan dag ett, säger Niklas Adalberth, grundare av Norrsken Foundation. När ett bolag som PwC satsar på att stödja impact entreprenörer finns det en kompetens och skala som verkligen kan göra skillnad.

Ett flertal gemensamma events kommer årligen att hållas på Norrsken House och PwC:s medarbetare erbjuds också arbetsplatser på Norrsken House i centrala Stockholm för att bli en aktiv del av, och skapa värde i, Impact Entrepreneurship-ekosystemet.

– Vi har fått ett fantastiskt intryck av människorna i Norrsken House och det ska bli spännande att bidra med hela vår palett av rådgivning till stiftelsen och dess bolag. Vi vill aktivt stödja ekosystemet inom Impact Entrepreneurship för att göra världen till en bättre plats, samtidigt som våra medarbetare ges möjligheten att verkligen ta tag i världens viktigaste utmaningar tillsammans med Norrsken, kommenterar Peter Nyllinge, vd PwC Sverige.

Partnerskapet är en viktig del i vår långsiktiga målsättning att vara det ledande revisions- och rådgivningsföretaget inom innovation och tech.

Vårt övergripande syfte är att skapa förtroende i samhället och lösa viktiga problem. Genom samarbetet med Norrsken öppnas nya spännande möjligheter för att lyckas ännu bättre med det. Vi ser fram mot att göra fantastiska saker tillsammans för våra kunder och samhället i stort.

Kontakta oss

Peter Nyllinge

Peter Nyllinge

Styrelseordförande, PwC Sverige

Tel 010-213 30 60

Följ oss i sociala medier