PwC utser Hertz till Årets Nytänkare 2018

2018-03-26

Pristagarna från Hertz - Årets nytänkare 2018 | PwC

Hertz är utsedda till Årets Nytänkare för sin förmåga att skapa innovativa tjänster som ger helt nya tillväxtmöjligheter. Priset delades ut av PwC på Frannygalan som anordnas för att uppmärksamma duktiga företagare inom franchise.
 

Motiveringen lyder:

"Vår vinnare har visat på ett nytänkande genom att återkommande skapa nya tjänster som kombinerar affärsvärde och hållbarhet. Man delar med sig av sin kunskap och aktuella insikter tillsammans med data och egen teknik till lösningar som vi ser skapar helt nya tillväxtmöjligheter. Vi vill hylla en nytänkare som helt enkelt tänker steget längre."

Frannygalan anordnas varje år av Svensk Franchise, intresseorganisationen för franchiseföretag. Årets gala ägde rum den 24 mars på Grand Hôtel i Stockholm. PwC är Guldpartner till Svensk Franchise och delar ut ett av sju priser.

Priset till Årets Nytänkare går till den franchisekedja som genom ett digitalt arbetssätt hittar nya lösningar för en spännande tillväxtresa (nya lösningar kan vara produkter, kommunikationskanaler eller samarbeten som stärker varumärket).

De nominerade var: Matmissionen, Hertz och Fogarolli.

Franchising i Sverige

  • Omsätter omkring 277 miljarder kronor
  • 7 av 10 svenska franchiseföretag bedömer att företagets omsättning kommer att öka under de närmaste 6 månaderna
  • Sysselsätter 144 000 personer

Källa: Franchisingbarometern 2017, HUI Research

Kontakta oss

Customer Hub

Kundtjänst, PwC Sverige

Tel 010-212 50 00

Följ oss i sociala medier