Deals

Vi hjälper företag och dess ägare genom hela transaktionskedjan - från analys, värdering och due diligence, till rådgivning och problemlösning i samband med företagsöverlåtelser, omstruktureringar och finansiering.

Öka affärsvärdet genom förvärv, sammanslagningar och rekonstruktioner

PwC ingår i ett globalt nätverk med 20 000 affärsrådgivare som gör mer än 400 transaktioner varje år, där vi kombinerar branscherfarenhet med datadrivna insikter.

Vi arbetar tillsammans med er genom hela resan, från strategi till genomförande, och hjälper er att identifiera möjligheter att öka värdet genom att se på transaktionen ur flera dimensioner – finansiellt, kommersiellt och operationellt.
 

LinkedIn live: Sälja företag – så går det till

Vad är Deals Analytics?

Att göra en affär är ofta ett stort beslut. Genom att basera det beslutet på datadrivna insikter och erfarenhet kan våra kunder röra sig i rätt riktning. Deals Analytics hjälper er att omvandla affärsdata till meningsfull information.

Läs mer om Deals Analytics

Du får ett dedikerat team med de kompetenser som krävs

Hos oss får du en "single point of contact". Vi har dedikerade team i storstadsregionerna Stockholm, Göteborg och Malmö. Det minimerar belastningen på din verksamhet under transaktionen. I våra team har vi tillgång till deals-specialister inom legal, capital markets och skatt. Det minimerar belastningen på din verksamhet under transaktionen.

Många av våra deals kunder vill också ha stöd inom...

Deals strategy: Som en pålitlig partner följer vi dig i alla faser av transaktionsprocessen och ser till att ditt transaktionsprojekt överensstämmer med företagets strategi. Ha en klar strategi genom hela din affärstransaktion.


Skatterådgivning inom M&A

Optimera skattesituationen vid förvärv och försäljningar.
Läs mer

Kontakta:
Johan Sjöqvist 0709-29 35 99

M&A Legal

Från ett letter of intent skrivs tills efter transaktionen slutförs finns juridiska frågor som vårt team kan hjälpa dig med. Läs mer på M&A Legal

Kontakta:
Martin Morén Jönsson 0703-26 65 04

Redovisningstjänster

Redovisningsfrågor inom M&A – råd till klienter inom komplexa redovisningsfrågor kopplade till din transaktion och finansiell redovisning och rapportering.

Kontakta:
Johan Ericsson 0709-29 30 37
Sofia Sköld 0709-29 38 65
 

{{filterContent.facetedTitle}}

Kontakta oss

Mikael Burelo

Mikael Burelo

Partner Transaction Services, PwC Sverige

Tel 0709-29 30 11

Följ oss i sociala medier