PwC stolt sponsor till Girls in Tech

Girls in Tech Nordics är en intresseorganisation som har som mål att väcka högstadietjejers intresse för teknik och naturvetenskap. Matematiken är enkel – för att få fler kvinnor som arbetar inom tech morgon, behöver vi ha fler teknikintresserade tjejer i dag.

För att det ska kunna hända bjuder Girls in Tech in högstadie​​tjejer till spännande och inspirerande events med workshopar, föreläsningar och möjlighet att få träffa representanter från KTH och andra tekniska högskolor.

PwC har sedan starten av Girls In Tech (som bland annat medgrundades av före detta PwC-medarbetare) aktivt stöttat organisationen och vi är officiella partners sedan 2022.

Den 8 mars 2023 firade GiTN 1 år som intresseorganisation och vi passade på att intervjua både grundare, styrelsemedlemmar och panelister på eventet om varför GiTN behövs!

"På eventet Girls in Tech får teknikintresserade högstadietjejer från hela Norden lära sig ännu mer om tech. Vi välkomnar alla tjejer att ta chansen att bli inspirerade och tänka utanför boxen."

gymnasietjejer deltar i eventet Girls in Tech
Följ oss i sociala medier