Välkommen till PwC i Hässleholm!

Hos oss får du hjälp med revision samt skatte- och affärsrådgivning

På PwC arbetar vi dagligen med företagare, entreprenörer och ledare i olika organisationer. Oavsett om det gäller att starta, expandera, sälja, avverka eller lämna över till nästa generation finns vi tillgängliga för dig med kvalificerad rådgivning till din verksamhet.

Kontoret i Hässleholm har stängt och ditt närmaste kontor är i Kristianstad. Välkommen att kontakta oss i Kristianstad eller kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig hitta en konsult i din närhet.

Oberoende revision ger trygghet

En revision är en oberoende granskning som visar hur väl dina rutiner fungerar, att alla intäkter redovisas och att inga utgifter finns som inte ska finnas. Med PwC får du en revisionsbyrå som kan följa med dig hur mycket du än vill växa – vi stöttar de minsta bolagen till de största globala aktörerna. Våra revisorer har ofta uppdrag i Hässleholm men närmaste lokala kontor finner du i Kristianstad.

Hänger du med på de skatteförändringar som sker?

PwC:s skatterådgivare hjälper dig hänga med i de skatteförändringar som hela tiden sker. Vi har ett brett utbud av skatterådgivning och ser vår uppgift som att skapa långsiktigt värde för våra kunder. Våra skatterådgivningstjänster för företagare i Hässleholm erbjuds framförallt från vårt kontor i Kristianstad.

Säkra din affär med kvalificerad rådgivning

Vi har affärsrådgivning och consulting inom till exempel företagstransaktioner och GDPR.  GDPR påverkar alla branscher, företag och organisationer som hanterar personuppgifter och det finns många fördelar med att stärka dataskyddet. Kontakta oss så hjälper vi dig med anpassningen till dataskyddsförordningen.

Ring, mejla eller besök oss om du har möjlighet. Vi ser fram emot att få hjälpa dig!

Följ oss i sociala medier