Finansdagen 2024 – 24 september

Finansbranschen har en unik position att driva och möjliggöra förändring. Låt oss tillsammans göra ännu större skillnad!

Väkommen till Finansdagen 2024!

Tisdag 24 september bjuder PwC in till Finansdagen 2024. Under en förmiddag träffas beslutsfattare inom den finansiella sektorn och nätverkar, lyssnar till intressanta talare, keynotes, korta energifyllda samtal och paneldiskussion med trendspaning och omvärldsanalys, utifrån både makro- och mikroperspektiv.

PwC står återigen värd för denna årliga händelse, där vi samlar branschens mest inflytelserika beslutsfattare för en förmiddag fylld av nätverkande, insiktsfulla diskussioner och inspirerande talare.

Hur kan finansbranschen göra skillnad i en tid av geopolitisk osäkerhet och snabb teknikutveckling? I år vill vi tillsammans med er se bortom det uppenbara och fördjupa oss i dagens stora frågor! 

Vi bjuder in till samtal som kretsar kring omvärlden, trender, hållbarhetsagendan, teknikutveckling, talang och ledarskap – allt utifrån finansbranschens möjligheter och utmaningar. För att vara konkurrenskraftig gäller det att vara en trovärdig och pålitlig aktör som kan erbjuda kunder och övriga intressenter säkra och tillförlitliga tjänster.

Vi är övertygade om att denna dag kommer att ge insikter och perspektiv som är ovärderliga för att förstå och agera på de utmaningar och möjligheter som ligger framför oss.

Eventet är kostnadsfritt.

Varmt väkommen!

anmäl dig till Finansdagen 24 september 2024


Tisdag 24 september 2024

9.00-13.30

Sergel Hub, Sveavägen 10 A, Stockholm eller digitalt
Anmäl dig idag!

Program 24 september 2024

9.00 Välkommen till Finansdagen 2024!

Dagen leds av moderatorerna Hanne Setane, Hampus Engzell och Måns Liljenlov, PwC Sverige

Detaljerat program uppdateras inom kort.

13.30 Finansdagen 2024 avrundas
Lunch och mingel för deltagare på plats.

"Finansbranschen har en unik position att driva och möjliggöra förändring. Låt oss tillsammans hitta nya idéer kring hur vi som bransch kan göra ännu större skillnad!"

Hanne Setane, moderator och ansvarig Finansdagen, PwC Sverige

Hampus Engzell, moderator och ansvarig Finansdagen, PwC Sverige

Sveriges finansbransch

Över 90 000 personer i Sverige arbetar inom finansbranschen som omfattar bank, försäkring och kapitalförvaltning. Sektorn har en viktig roll i näringslivet och växer trots att exempelvis storbankernas kontor blir allt färre runt om i landet. IT-avdelningarna växer trots outsourcing, likaså har jobben blivit fler inom regelefterlevnad, marknadsföring och rådgivning. Ökade regleringar, konkurrens från nya uppstickare och ökade cyberrisker och cyberhot är några av utmaningarna som sätter hård press på branschen.

Läs om PwC:s tjänster för den finansiella sektorn

Kontakta oss

Christian Öberg

Christian Öberg

Partner, Financial Service Leader, PwC Sverige

Tel 0709-29 10 77

Hanne Setane

Hanne Setane

Ansvarig Finansdagen, PwC Sverige

Tel 0725-84 93 60

Sara Nelson

Sara Nelson

Projektledare, PwC Sverige

Tel 0729-80 95 29

Hampus Engzell

Hampus Engzell

Ansvarig Finansdagen, PwC Sverige

Tel 0725-84 96 30

Jenny Lilljeqvist

Jenny Lilljeqvist

Presschef, PwC Sverige

Tel 0708-18 82 55

Följ oss i sociala medier