Välkommen till PwC i Kiruna!

PwC:s lokala kontor erbjuder revision samt skatte- och affärsrådgivning

Vi hjälper företagare i Kiruna med kvalificerad rådgivning till verksamheten. Oavsett om det gäller uppstart, expansion, försäljning eller avyttring så hjälper vi dig nå de resultat du önskar.

Då kontoret i Kiruna har stängt är du välkommen att kontakta oss i Luleå eller höra av dig direkt till vår kundtjänst. Vi hjälper dig att hitta en konsult i din närhet!

För dig som söker revisionsrådgivning i Kiruna

En revision är en oberoende granskning som visar hur väl dina rutiner fungerar, att alla intäkter redovisas och att inga utgifter finns som inte ska finnas. PwC erbjuder revisionsrådgivning mot de minsta bolagen till de största globala aktörerna. Närmaste kontor ligger i Luleå men PwC:s revisorer arbetar med verksamheter i hela landet och hjälper ofta företag i närbelägna orter som Kiruna.

PwC:s skatterådgivare ger trygghet i en föränderlig omvärld

Skatteregler är ofta snåriga att navigera i, de är krångligt formulerade och svåra att koppla till det egna företaget. Frågan är hur du som entreprenör ska tänka kring skattefrågor? PwC:s skatterådgivare hjälper dig hänga med i de skatteförändringar som hela tiden sker. Våra skatterådgivningstjänster för företagare i Kiruna erbjuds framför allt från vårt kontor i XX.

Vilka områden behöver din verksamhet stöd inom?

Vi har affärsrådgivning och consulting inom flertalet områden, exempelvis företagstransaktioner och GDPR. GDPR uppfattas ofta som krävande och något som innebär väldigt mycket arbete. Våra affärsrådgivare hjälper dig säkra företagets hantering av personuppgifter.

Ring, mejla eller besök oss om du har möjlighet. Vi ser fram emot att få hjälpa dig!

Följ oss i sociala medier