Välkommen till PwC i Kungsbacka!

Välkommen till PwC i Kungsbacka

Hör av dig till vårt kontor i Kungsbacka


Hos oss i Kungsbacka får du hjälp med revision samt skatte- och affärsrådgivning.
 Vi är specialister på företagande och entreprenörskap och hjälper dig att driva och utveckla din verksamhet i alla faser oavsett om det gäller att starta, växa eller sälja företaget.

Vanliga frågor vi får från företagare och organisationer är; Hur mår mitt företag? Vi har anställda utomlands – hur ska de beskattas? Hur säkerställer jag ett generationsskifte? Hur förvaltar jag mitt kapital? Har jag rätt bolagsstruktur? Är mitt företag skyddat mot cyberattacker? Hur kan en revisor i Kungsbacka skapa trygghet och säkerhet i mitt företag?

Vårt dagliga arbete med olika företag och organisationer, stora som små, har gett oss stor erfarenhet och branschkunskap. Vi jobbar med ledningsgrupper, styrelseledamöter, ekonomiansvariga (CFO:s), företagare och entreprenörer.

Vi har stor kännedom om internationella likväl som lokala marknader och vi värnar om ett väl fungerande och hållbart företagsklimat.

Välkommen att höra av dig till oss – din lokala rådgivnings- och revisionsbyrå i Kungsbacka!

 

Öppettider Kungsbacka

Måndag-fredag 8.00-16.00
Lunchstängt 12.00-13.00

Hitta oss

Besöksadress: Kungsgatan 6, 434 32 Kungsbacka
Postadress: Kungsgatan 6, 434 32 Kungsbacka
Telefon: 010-213 03 00
 

Vill du delta i våra seminarier i Kungsbacka?

Är du intresserad att lära dig mer om olika frågor som rör företagande och entreprenörskap? Läs mer här: www.pwc.se/kalender

Sök jobb på PwC

Är du intresserad av att arbeta på PwC och söker lediga jobb i Kungsbacka? Se lediga tjänster och läs mer på: www.pwc.se/karriar

 

Vill du ha hjälp med revision?

Revisionsrådgivning: Om du anlitar en revisor på PwC kan du känna dig trygg att du och din verksamhet följer lagar och regler och du får dessutom en kvalitetsstämpel som är värdefull för dina intressenter.

Vill du ha hjälp med affärsrådgivning?

Affärsutveckling: Vill du få råd om hur du startar upp en verksamhet, får den att växa eller rustar den för framtiden? På PwC finns affärsrådgivare som hjälper dig oavsett vilken fas du befinner dig i.

Vill du ha hjälp med skattefrågor?

Skatterådgivning: En skatterådgivare på PwC kan hjälpa dig med allt från pension och personbeskattning till tull, fastigheter och internationella skattefrågor. Dessutom skapar du ett långsiktigt värde för din verksamhet.

Missa inte

De senaste nyheterna och analyserna i din inbox

Prenumerera på nyhetsbrevet Dialog
 

Information och tips för
dig som driver eget

Läs mer på Företagarbloggen
 

Vill du bli kontaktad
eller få en offert?

Fyll i formuläret här
 

Kontakta oss

Peter Wank

Peter Wank

Revision, PwC Sverige

Tel 010-212 55 21

Märta Åsander

Märta Åsander

Administratör, PwC Sverige

Tel 010-213 03 41

Kundtjänst

Kundtjänst

Kundtjänst, PwC Sverige

Tel 010-212 50 00

Följ oss i sociala medier