Skip to content Skip to footer
Sök
PwC

Visar resultat

Välkommen till Kunskapsdagen 2021

Kunskapsdagen 2021 – ta del av trender, nyheter och lärdomar för utveckling, förvaltning och tillväxt!

Anmäl dig redan i dag

*Eventet är kostnadsfritt

Aktuellt program här

Tisdagen den 23 november 2021 klockan 09.00--16.00 bjuder PwC in till Kunskapsdagen 2021. Som vanligt har vi ett späckat och varierat program för dig som arbetar i olika funktioner inom, eller äger och driver, företag med tillväxtplaner. Årets tema är “Utveckla, förvalta och bygga företag”. Vi “träffas” digitalt och vi kommer att bjuda dig på en riktigt intressant och inspirerande dag fylld med nya kunskaper, idéer och underhållning.

Vilka trender ser vi? Vad krävs för att växa och ta företaget vidare till nästa nivå? Hållbarhet, miljömässiga, sociala och ekonomiska faktorer, fortsätter att driva på förändring av hela vårt samhälle. Är det möjligt med ständig tillväxt och går det att förena med hållbart företagande? Hur går diskussionerna hos företagen runt om i vårt avlånga land?

Våra inbjudna talare och PwC:s specialister delar med sig av spaningar, högaktuella nyheter och insikter om viktiga frågor som bland annat ESG, köp och försäljning av företag, fastighetstransaktioner, generationsskifte, cybersäkerhet, förändringsarbete, framtidens kontor och arbete i “det nya normala”.

Vi öppnar upp för intressanta perspektiv och samtal om olika trender och omvärldsfaktorer som påverkar ditt företag, din bransch, hela näringslivet och samhället i stort.

Anmäl dig redan i dag!

Om du har frågor, kontakta gärna Marie-Anne Brändström.   
Vi “ses” på Kunskapsdagen 2021!

Inger Kollberg
PwC Sverige och ansvarig Kunskapsdagen

 

"Våra inbjudna talare och PwC:s specialister delar med sig av spaningar, högaktuella nyheter och insikter."

Talare och medverkande 

Emma Frans

Vår inspirationsföreläsare Emma Frans är författare, vetenskapsskribent och doktor i medicinsk epidemiologi vid Karolinska Institutet. Hon brukar kallas för “en av de roligaste svenskarna på Twitter”. 

Olof Manner

Vi får en konjunkturspaning med Swedbanks ränteguru Olof Manner, även välkänd som kommentator om Riksbanken, svensk och internationell ekonomi.

Avslutande paneldebatt 

Med bland andra: 

  • Ebba Kihlman, COO från Åhléns och ordförande Svenska Handbollslandslaget
  • Mia Rolf, Marknads- och kommunikationschef på Wihlborgs
  • Johanna Blendow, Global partnership manager på Norrsken Foundation
  • Johan Trouvé, vd Västsvenska Handelskammaren
  • Linnea Bolter, redaktör och reporter på Di
 

Program*

* Tider och innehåll kan komma att justeras

Se filmerna från Digitala Kunskapsdagen 2020

Förra året kunde deltagarna djupdyka i vitt skilda ämnen som: Hur påverkas världen och näringslivet av det amerikanska presidentvalet och pandemin? Hur kan du bäst skydda din verksamhet mot cyberattacker? Vilka är de hetaste momsfrågorna?

Se filmerna här
 

Kontakta oss

Marie-Anne Brändström

Marie-Anne Brändström

Projektledare events, PwC Sverige

Tel 0723-53 05 00

Följ oss i sociala medier