Skip to content Skip to footer
Sök
PwC

Visar resultat

Lina Gardlow

Lina Gardlow

Auktoriserad skatterådgivare, PwC Sverige

Lina arbetar som skatterådgivare, framför allt till små och medelstora företag och deras ägare. Hon arbetar också med kommuner och föreningar. Ta gärna kontakt med Lina om du har frågor kring ägarsskiften, omstruktureringar, bostadsrätts- och fastighetsprojekt till regelefterlevnad.

Vilka utmaningar och möjligheter har dina kunder?

Det är en utmaning för företagen att vi har så komplexa skatteregler i Sverige och till det kommer allt annat som företagen behöver ha koll på utöver att driva sin egen affär. Det känns bra att vi på PwC har en bred kompetens med vilken vi kan stötta våra kunder och skapa ett värde för dem. Det ger våra kunder möjlighet att i stället fokusera på det som de är bäst på.

Vad brukar du hjälpa dina kunder med?

  • Inkomstskatt
  • Bolagsrätt
  • Legala frågor 
  • Ägarskiften 
  • Omstrukturering

"Det roligaste med mitt jobb är att få träffa så många duktiga och intressanta människor och få bidra till att de kan göra bra affärer."
Lina Gardlow

Var är du född och uppvuxen?

Född i Umeå. Delvis uppvuxen i Skellefteå.

Vad gör du på fritiden?

Min stora passion sedan många år tillbaka är att hoppa fallskärm. 2020 var jag med och tävlade i SM tillsammans med mitt lag som då vann brons i grenen speedformation. Jag sitter också som ordförande i Svenska Flygsportförbundets disciplinnämnd och har ett stort engagemang inom just flygsport.

Lina Gardlow, PwC