Oskar Agné

Oskar Agné

Senior Associate, Management Consulting, PwC Sverige

Oskar Agné arbetar som managementkonsult inom vårt People & Organisation-team. Han arbetar brett med HR-relaterade förändringsfrågor, men är lite extra fokuserad mot People in Deals (M&A) där HR Due Diligence, Operative models design, analys och integration av företagskultur samt change management ingår.

Kontaktuppgifter

Tel 0701-47 97 06

Email

Vilka utmaningar och möjligheter ser du för dina kunder?

– Makrotrender och omvärldshändelser som exempelvis digitalisering, pandemi, krig och inflation påverkar alla företag fundamentalt. De behöver förändras i takt med sin omvärld, inte minst inom HR-landskapet där det finns stora utmaningar i att behålla rätt talang, kompetensförsörjning och att anställda generellt byter arbetsplats i allt högre utsträckning. Vi ser även att det är svårt att få till en bra integration av företagskultur inom People in Deals och M&A-processer, en utmaning som många företag kämpar med. De företag som lyckas anpassa sig är också de som kommer att prestera bäst under de kommande åren och därmed få större marknadsandelar gentemot sina konkurrenter.

Kompetenser

  • Projekt- och förändringsledning 
  • Stötta kunder inom förändring av HR- och rekryteringsprocesser
  • Lagspelare som alltid ger 100 procent
Oskar Agné, PwC

"I ett allt mer digitaliserat arbetssätt blir det viktigt att fokusera på enskildas medarbetares och ledares behov och beteende. Hybridarbete är här för att stanna och det sätter högre krav på organisationer att förändras, de behöver vara snabbfotade och flexibla. Vi hjälper våra kunder att bygga en HR-operativ modell i dag, redo för morgondagens utmaningar."
Oskar Agné

Var är du född och uppvuxen?

– Jag är född och uppvuxen i Linköping, mitt på Östgötaslätten.

Vad gör du på fritiden?

– Jag har ett gediget intresse för sport där fotboll och padel ligger mig varmt om hjärtat. Träning och hälsa är något jag prioriterar, både gym och konditionsträning tillsammans med god mat får mig att må bra. På vintern åker jag gärna skidor, helst utförsåkning där afterski givetvis är inkluderat! Jag slappnar gärna av genom att umgås med min familj och mina vänner.

Följ oss i sociala medier