Viktoria Larsson

Viktoria Larsson

Auktoriserad revisor, PwC Sverige

Viktoria är auktoriserad revisor. Inriktning på entreprenöriella, privatägda bolag (K3), ofta familjeägda bolag. Hon har också stor erfarenhet av bolag med internationell anknytning. Mycket rådgivning vid sidan om revisionen i arbetsuppgifterna. Viktoria har även flera års erfarenhet av att vara chef i olika ledande befattningar. 

Kontaktuppgifter

Tel 0709-29 24 66

Email

Vilka utmaningar och möjligheter har dina kunder?

Omställning till det nya "normala" och att tillvarata affärsmöjligheterna är en utmaning för många kunder och branscher. Det innebär bland annat digitalisering, automatisering, globalisering, transformation, att agera för ett hållbart samhälle, förändrade köpbeteenden, logistik och riskhantering. Komplexiteten ökar inom många av våra kompetensområden såsom skatt, moms och redovisning. Kunderna behöver stöd i allt detta och det kan vi ge dem. Vi kan bidra till att våra kunder förstärker sitt förtroendekapital genom att vi tillhandahåller holistiska, kundanpassade och värdeskapande tjänster som skapar förtroende på marknaden. Hållbarhet hela vägen till den finansiella rapporteringen.

Vad brukar du hjälpa dina kunder med?

  • Redovisning
  • Koncernredovisning
  • Bolagsskatt
  • Ägarfrågor och ägarbeskattning
  • Revision
Viktoria Larsson, PwC

"Inget problem är större än att det går att lösa."
Viktoria Larsson

Var är du född och uppvuxen?

I Falkenberg, Halland.

Vad gör du på fritiden?

Umgås med min familj (två barn och sambo), renovera släktgården, trädgårdsarbete, skidåkning utför och på längden, pilates, hästar och ridning flera gånger i veckan, omvårdnad av djuren på gården, hundpromenader, vin och mat i kombination – är sedan cirka 20 år aktiv och engagerad munskänk. Har jag en stund över löser jag ett korsord, lyssnar på musik eller tecknar.

Viktoria Larsson, PwC, i blåbärsskogen
Följ oss i sociala medier