Standardisering med SAP S/4HANA – så gör du

2021-06-18

Skärm visar affärssystemet SAS S/4HANA

IT-funktionen är av central betydelse i företagens transformationsarbete i syfte att effektivisera och höja värdet inom verksamheten. Här spelar moderna affärssystem en avgörande roll och SAP S/4HANA är en av marknadens mer kompletta affärssystem och som används av ett stort antal företag och organisationer.

Ett bra SAP S/4HANA-transformationsprojekt bör ha standardisering som huvudmål från början

De pågående transformationer som sker bland företagen nu må drivas av olika anledningar, men alla har de en gemensam nämnare: behovet att ett IT-landskap som stödjer de strategiska initiativen att maximera värdet. För att uppnå detta strävar de flesta ERP -transformationsprogrammen efter "standardisering". I allt högre grad tittar man på hur SAP S/4HANA kan driva transformationsprojekten, där standardisering ses som drivkraft för att skapa och höja värde.
 

Vad är SAP S/4HANA?

SAP S/4HANA är en av den nya generationens affärssystem grundad på maskininlärning, prediktiv analys, interaktioner i realtid och personalisering. Stora företag och organisationer använder SAP S/4HANA i ERP-processen och som en integrerad del i transformationen av affärssystem.
 

Kontakta oss

Johan Jerresand

Johan Jerresand

Finance Transformation Digital Lead, PwC Sverige

Tel 0709-29 10 02